Δόξα Λευκάδας: Η συνέντευξη τύπου Προμηθέας Πατρών – Δόξας Λευκάδας

Δείτε τις δηλώσεις που έκαναν οι προπονητές των δύο ομάδων, Νίκος Βετούλας και Χάρης Μαρκόπουλος, καθώς και οι Νίκος Πέττας και Γιάννης Δεμερτζής.

Χάρης Μαρκόπουλος (προπονητής Δόξας Λευκάδας): «Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Προμηθέα για όλα όσα έχει παρουσιάσει εντός και εκτός παρκέ. Την τελευταία φορά που βρέθηκα σε αυτό το γήπεδο δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είδα σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό τα παιχνίδια της Α1 να διεξάγονται σε τέτοια γήπεδα με κόσμο στις κερκίδες. Συγχαρητήρια και στον Νίκο Βετούλα για τη δουλειά που έχει κάνει.

 

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για εμάς. Ο Προμηθέας διαθέτει πολλούς παίκτες και είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις της 5άδας. Το νικηφόρο αποτέλεσμα της πρεμιέρας ενδεχομένως να μας έκανε να χάσουμε κάπου την συγκέντρωσή μας Θεωρώ, όμως, ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Στο γ΄ 10λεπτο ο Προμηθέας έχτισε μια διαφορά. Εμείς δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια, συνεχίσαμε να παλεύουμε και μάλιστα είχαμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε και κάτι καλύτερο στο τέλος.

 

Είμαστε καινούργια ομάδα. Θα κοιτάξουμε να δούμε τι λάθη κάναμε, ειδικά στο κομμάτι των συνεργασιών, αλλά και στο γιατί τρώμε τόσους πολλούς πόντους για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ευχαριστώ πολύ και τον κόσμο μας για την στήριξή του σε ένα εντός έδρας παιχνίδι όπως αυτό στην Πάτρα».

 

Γιάννης Δεμερτζής (μπασκετμπολίστας Δόξας Λευκάδας): «Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Ηταν ένα κλειστό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στο τέλος. Εμείς θεωρώ ότι παίξαμε καλά, όμως κάναμε κάποια λάθη σε επίπεδο συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά και έτσι δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είμαστε μια νέα ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Θυμίζω, άλλωστε, ότι ξεκινήσαμε πιο αργά από τις άλλες ομάδες την προετοιμασία. Τέλος, θέλω να αναφέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα χρειάζεται ομάδες με οργάνωση σαν τον Προμηθέα. Το μπάσκετ είναι στην επαρχία».

 

Νίκος Βετούλας (προπονητής Προμηθέα): «Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε πάσει θυσία να κερδίσουμε. Μπήκαμε μουδιασμένα στο παρκέ στην αρχή της αναμέτρησης, καθώς βιαζόμασταν να τελειώσουμε τις φάσεις. Το αποτέλεσμα ήταν η Δόξα να βρίσκεται συνεχώς κοντά στο σκορ και να μας απειλεί. Θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια. Ημασταν καλά προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ είχαμε και τον απαιτούμενο βαθμό συγκέντρωσης. Γνωρίζαμε πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι η Δόξα και πόσο καλούς παίκτες διαθέτει, έπειτα και από τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα.

 

Συγχαρητήρια στον κόσμο της Πάτρας και στη διοίκηση του Προμηθέα για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο. Προσωπικά, θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον Μάκη Γιατρά. Χάρη σε αυτόν η ομάδα έφτασε εδώ που έφτασε.

 

Πλέον, κοιτάμε μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό και το επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό στην Ρόδο. Στόχος μας είναι να ενσωματώσουμε στο κλίμα της ομάδας και τους Ρασάντ Αντερσον και Κίκι Κλαρκ. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά είναι και οι δυο έμπειρα παιδιά και γνωρίζουν καλά την κατηγορία».

 

Νίκος Πέττας (μπασκετμπολίστας Προμηθέα): «Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε τη νίκη για πολλούς λόγους. Στο ξεκίνημα φανήκαμε λίγο αγχωμένοι και άστοχοι. Μόλις ξεπεράσαμε το αρχικό άγχος που είναι λογικό για παιχνίδια πρεμιέρας, πήραμε μια διαφορά και ελέγξαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Θεωρώ ότι η εμφάνισή μας ήταν αρκετά καλή, συνέχεια της προηγούμενης εμφάνισης στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό.

 

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Πάτρας. Είναι ευχάριστο να βλέπεις τέτοια ατμόσφαιρα στα γήπεδα του μπάσκετ, αλλά και τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας στις κερκίδες, χωρίς να δημιουργείται κανένα απολύτως πρόβλημα. Συγχαρητήρια αξίζουν και στη Δόξα, που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα παίζει τόσο καλό μπάσκετ. Προσωπικά ένιωσα πολύ όμορφα που επέστρεψα στην Α1, έπειτα από πολλά χρόνια. Το μπάσκετ είναι πάντα το ίδιο. Είναι χαρά μου να παίζω σε τόσο υψηλό επίπεδο»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί