Νίκη Λευκάδας: Δηλώσεις των κοριτσιών για την πρεμιέρα και το πρωτάθλημα

Δηλώσεις έκαναν τα κορίτσια της Νίκης Λευκάδας για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών που αρχίζει για την ομάδα της Λευκάδας αύριο με αντίπαλο τον Κρόνο Αγ,Δημητρίου. Τα κορίτσια, δέχθηκαν με ιδιαίτερη ευχαρίστηση να μιλήσουν στο Lefkadasportnews.gr, που της ευχαριστεί όλες, ακόμα και αυτές που δεν πρόλαβαν να στείλουν μια δήλωση(φταίμε και εμείς που θυμηθήκαμε λίγο αργά), λόγω του δύσκολου πρόγράμματος τους και τους εύχεται καλό πρωτάθλημα με υγεία.

Το ρόστερ της ομάδας

Νίκη Λευκάδας (Νίκος Δουβίτσας)

Δήμητρα Καμπουράκη
Μαντώ Ψυχογιού
Αντιγόνη Χαιριστανίδου
Αθανασία Μπάρκα
Βικτωρία Κωνσταντίνα Γούναρη
Ευτυχία Δεληγιάννη
Έλαν  Μπραουν
Μικαέλα Στάρα
Ευγενία Παπαδοπούλου
Δήμητρα Τελίδου
Παναγιώτα Γράψα
Πηνελόπη Λογοθέτη
Μαριλένα Μπότση
Φλωρέτα Μάκου
Παναγιώτα Αρώνη
Μιχαέλα Μπάρκα

Οι δηλώσεις τους

Μίσα Στάρα: “Κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι, όπου είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα είναι καλά, αλλά είμαστε στην αρχή ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι εάν παίξουμε καλή άμυνα, θα βοηθήσει εμάς να φτάσουμε στη νίκη. Όλες οι παίχτριες είναι ενθουσιασμένες και δίνουν τα πάντα μέσα στο παιχνίδι.”

Αντιγόνη Χαιριστανίδου: “Tο αυριανό ματς είναι ματς πρεμιέρας και μάλιστα στην έδρα μας οπότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι δυσκολότερο από πέρυσι και πρέπει να δίνουμε ότι καλύτερο σε κάθε ματς και να διεκδικούμε τη νίκη. Καλή αρχή με υγεία.”

Μαντώ Ψυχογιού:Για τον αυριανό αγώνα όπως κάθε πρεμιέρα έτσι και αύριο θα είναι δύσκολη καθώς θα είναι το πρώτο ματς για εμάς στο πρωτάθλημα και θα υπάρχει πίεση. Πιστεύω πως αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και βγάλουμε αυτά που δουλέψαμε όλη την βδομάδα για τον αντίπαλο θα φθάσουμε στη νίκη. Μην  ξεχνάμε όμως, πως παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.Όσον αφορά το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και δύσκολο από το περσινό. Θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα για το καλύτερο.”

Δήμητρα Καμπουράκη: “ Να ευχηθώ για αρχή καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα σε όλες τις παίκτριες. Θα είναι ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από πέρυσι και ειδικά με την εισαγωγή της 3ης ξένης από τον δεύτερο γύρο και εξαιτίας αυτού δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει φαβορί για την πτώση κάποιας ομάδας στην Α2. Όλες οι ομάδες πάνω κάτω είναι στα ιδία επίπεδα αν εξαιρέσεις βέβαια τον Ολυμπιακό ο οποίος στοχεύει να “χτυπήσει” και στην Ευρώπη. Θα είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα χωρίς καμία αμφιβολία. Από την μεριά μας. Είμαστε ενθουσιασμένες που η έναρξη του πρωταθλήματος γίνεται στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο της Νίκης Λευκάδας στο πλευρό μας! Η ομάδα έχει ετοιμαστεί για το πρώτο της ντέρμπι εντός έδρας με τον Κρόνο να πάρει την πρώτη της νίκη.”

Ευγενία Παπαδοπούλου: “Το φετινό πρωτάθλημα επιβάλλει η ομάδα μας να είναι από την πρώτη αγωνιστική 100% έτοιμη. Εμείς από την προετοιμασία δουλεύαμε πολύ σκληρά και υπό τις οδηγίες των κόουτς μας, μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε και δένουμε σαν ομάδα όλο και περισσότερο! Η σεζόν είναι μεγάλη και θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή και όρεξη για δουλεία! Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και προβλέπεται ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα κρίνεται μέχρι και την τελευταία αγωνιστική! Ελπίζω να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας για γρήγορη παραμονή και όσο το δυνατόν καλύτερη θέση!”

Ευτυχία Δεληγιάννη: “Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα καθώς οι ομάδες πλέον είναι περισσότερες και περισσότεροι οι αγώνες. Πέραν του Ολυμπιακού που ξεχωρίζει κατά πολύ, οι υπόλοιπες ομάδες θα παλεύουν για τη νίκη. Καλή αρχή σε όλους με υγεία.”

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί