Νίκη Λευκάδας: Ανακοίνωσε την επιστροφή της Τελίδου

Την επιστροφή της Δήμητρας Τελίδου, ανακοίνωσε η διοίκηση της Νίκης Λευκάδας, με την παίχτρια να είναι από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Λευκάδα. Είναι μια πολύ σημαντική ενίσχυση για τη Νίκη Λευκάδας, με την παίχτρια να μην πηγαίνει σε άγνωστο για αυτή περιβάλλον και δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής, καθώςκ ια την περίοδο 2010-2012 ήταν εδώ.

Η ανακοίνωση

“Το Δ.Σ. του Α.Σ. «ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» ανακοινώνει ότι η Δήμητρα Τελίδου θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η 36χρονη γκαρντ, που έχει αγωνιστεί ξανά τη διετία 2010-12 στην Νίκη Λευκάδας, θα ενισχύσει με την εκτελεστική της δεινότητα και την εμπειρία της το Γυναικείο Τμήμα στην απαιτητική χρονιά που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24