Δόξα Λευκάδας: Πάει για το μπαμ με Ντόμπλας

Η Δόξα Λευκάδας βρίσκεται μια ανάσα από την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό φόρουορντ/σέντερ, Ντέιβιντ Ντόμπλας.

Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο 35χρονος (2,06 μ.) θα παίξει για πρώτη φορά μακριά από τν πατρίδα του. Άξιο αναφοράς είναι ότι έχει αγωνιστεί με τα χρώματα επτά διαφορετικών ομάδων από το 1999 και έπειτα, ενώ από το 2007 παίζει στην Χιπουθκόα.

Επιπρόσθετα, δοκιμαστικές προπονήσεις με τους “νεοφώτιστους” πραγματοποιεί ο αδελφός του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κάιλ Χάινς. Ο λόγος για τον 26χρονο φόργουορντ, Τάιλερ Χάινς που την σεζόν 2012-13 έπαιξε στο Περιστέρι, ενώ τον προηγούμενο μήνα έκανε προετοιμασία στο Λαύριο και ήδη βρίσκεται πλέον στην Λευκάδα.

Τέλος, ο σέντερ Τόνι Γουντς, ο οποίος ήταν έτοιμος να υπογράψει με την Δόξα Λευκάδας και ήταν ήδη στο νησί, κόπηκε για λόγους ιατρικούς και αποτελεί παρελθόν πριν καν αποκτηθεί.

πηγή: eurohoops.net

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που