Γ΄ Εθνική: Δείτε φάσεις & γκολ από τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής

Δείτε τα γκολ και τις φάσεις από όλα τα πάιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, όπου ο Ρήγας Φεραίος έκανε την έκπληξη και νίκησε τη Νίκη Βόλου. Την ήττα του Τηλυκράτη στο Πανθεσσαλικό από τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-0.

Πως η Πίδνα Κύτρους πήρε ισοπαλία στον Πιερικό. Το σκορ της ημέρας έγινε στην Ηγομενίτσα, με τον Διαγόρα Σεβαστής να επικρατεί με 4-3 του Θεσπρωτού. Την πρώτη νίκη των Μαύρων Αετών Ελευθεροχώρι με 3-1 την ΑΕ Ιστιαίας. Την βαριά ήττα της Φιλλιπιάδας από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τη νίκη του Απόλλων Λάρισας με 2-0 επί της Αμβρακίας Κωστακιών. Στο μοναδικό παιχνίδι που δεν είχαμε τέρματα είναι το ΑΕ Καραϊσκάκη – Πετρίτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2-0

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΣΑΡΕΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 4-0

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ 3-4

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΧΡΙ – ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 3-1

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ 2-0

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ 1-1

ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗΣ 0-0

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24