Δόξα Λευκάδας: Ο Σταμάτης Σταυρόπουλος, στον Prisma 91,6

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 91,6 ήταν ο Γ.Γ. της Δόξας Λευκάδας και Γ.Γ. της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Σταυρόπουλος όπου μίλησε διεξοδικά για την άνοδο της Δόξας Λευκάδας στην Α1.

Ο κ. Σταυρόπουλος τόνισε ότι η Λευκάδα πλέον δεν είναι σημείο αναφοράς στο Μπάσκετ αλλά στο αθλητισμό της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Η Ένωση μας που είναι επτά Νομοί και ίσως είναι η μεγαλύτερη ένωση της χώρας και είναι χιλιάδες κόσμος και πιστεύω ότι η άνοδο της στην Α1 έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Ο κ. Σταυρόπουλος αναφέρθηκε και στο χρονοδιάγραμμα που έχει η ομάδα όπου πρέπει να ξεκινήσει τους αγώνες της τονίζοντας ότι αν είχαν έστω και ένα μήνα στην διάθεση τους θα ήταν καλυτέρα και αυτό όσο αναφορά τις επιλογές κυρίως των ελλήνων παιχτών γιατί οι Αμερικανοί είναι σε μεγάλη αγορά και έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν.

Στη συνέχεια ο κ. Σταυρόπουλος μίλησε για την απόκτηση του κ. Μακρόπουλου ως νέου προπονητή, ενώ στη συνέχεα αναφέρθηκε και  στο οικονομικό κομμάτι της ομάδας.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Σταυρόπουλου στο παρακάτω ηχητικό:

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που