Καφαντάρη:”Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα”

Για τα δύο παιχνίδια(Δείτε εδώ)&(Δείτε εδώ) στη Λευκάδα μίλησε στο lefkadasportnews.gr η Ελένη Καφαντάρη, προπονήτρια του Παναθλητικού goalbets, που τόνισε ότι θα χρειαστεί περισσότερο δουλειά και βελτίωση για να είναι έτοιμοι στην έναρξη της σεζόν.

Πιο αναλυτικά, η έμπειρη κοουτς:

Δεχθήκαμε την πρόταση της Λευκάδας, για να κάνουμε δύο πολύ δυνατά φιλικά που ήταν χρήσιμα για συμπεράσματα. Ήταν η πρώτη ομάδα της κατηγορίας που παίξαμε φιλικό. Θέλαμε λίγο να δούμε και πως θα προσαρμοστούν οι ξένες, γιατί δεν είναι ούτε εβδομάδα μαζί μας.

Χθες είμαστε λίγο εκτός. Μπορεί να έπαιξε ρόλο και η κούραση, ίσως. Σήμερα, ήμασταν πιο καλοί, πιέσαμε λίγο παραπάνω στην άμυνα, τρέξαμε περισσότερο. Πάρα πολλά πράγματα πρέπει να βελτιώσουμε τουλάχιστον μέχρι της 9/10 που ξεκινάμε, με τον Αθηναϊκό στο κύπελλο. Δουλέψαμε διάφορα σχήματα, έχουμε και κάποιους τραυματισμούς.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την