ΕΠΣ Π-Λ| ΚΥΠΕΛΛΟ: Οδυσσέας Νυδριού – ΑΟ Παλαίρου 0-3

Πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο ΑΟ Παλαίρου νικώντας τον Οδυσσέα Νυδριού Ο ΑΟ Παλαίρου νίκησε με σκορ 3-0 τον Οδυσσέα Νυδριού και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Τριανταοκτώ λεπτά χρειάστηκαν για να βρει ο ΑΟ Παλαίρου το δρόμο προς τα δίκτυα όταν στο σημείο εκείνο ο Ματσίνγκος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κυριάκου Παναγιωτίδη. Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟ Παλαίρου συνέχισε να έχει τον έλεγχο και την πρωτοβουλία με αποτέλεσμα να σκοράρει στο 57΄ με τον Καλέμι, και στο 63΄ με τον Χονδρογιάννη διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Διαιτητής: Μπαΐλης Βοηθοί: Καλογέρης-Σίσκος

Οδυσσέας Νυδριού (Κοψιδάς-Κονιδάρης): Κυριακίδης Σ., Κυριακίδης Β., Κομινάτος, Λογοθέτης, Βάσσης, Ταξιαρχιώτης, Βεροιώτης (46΄Ζορμπαλάς), Βάνας, Γαζής (58΄Μπελεγρίνος), Θειακός, Νικολάου (Καββαδάς).

ΑΟ Παλαίρου (Κυριάκος Παναγιωτίδης): Κανδυλάπτης, Ασημάκης, Χονδρογιάννης, Στριφτάρης, Χριστοδούλου, Μπάτσος, Ματσίνγκος (59΄Χρυσούλης), Τσακάλης (84΄Χασακής), Κατσαμπίρης, Ζέλος (89΄Τριαντακωνσταντής), Καλέμι.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24