Δόξα Λευκάδας: Ήρθε Λευκάδα ο Χάρης Μαρκόπουλος

Στην Λευκάδα βρέθηκε σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδας της Δόξας Λευκάδας, Χάρης Μαρκόπουλος, όπου είχε μια πρώτη επαφή με το νησί και τους παράγοντες της Δόξας Λευκάδας. Την Δευτέρα, θα γίνει η “πρώτη” της ομάδας.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος επισκέφτηκε σήμερα το νησί της Λευκάδας και είχε επαφή με τους παράγοντες της Δόξας, όπου μίλησαν για τον σχεδιασμό της ομάδας, στο σύντομο χρονικό διάστημα που απομένει. Μάλιστα, ο νέος προπονητής της Δόξας, ξεναγήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, όπου πήρε την πρώτη του γεύση από τις εγκαταστάσεις της ομάδας και στη συνέχεια θα αποχωρούσε από τη Λευκάδα, όπου θα επιστρέψει σε λίγες μέρες για μόνιμα.

Η προετοιμασία της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα και ας μην είναι όλα τα κομμάτια του παζλ ολοκληρωμένα. Θα υπάρχει ένας αξιόλογος αριθμός παιχτών στη πρώτη γνωριμία για να ξεκινήσουν προπονήσεις, ενώ υπάρχει και το παιχνίδι του κυπέλλου με το ρέθυμνο.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που