Αμβ.Βόνιτσας: Επέστρεψε ο Χρ. Χασακής

Σε μία πολύ σπουδαία μεταγραφή προχώρησε χθες βράδυ ο Αμβρακικός Βόνιτσας, που ήρθε σε συμφωνία με τον μεσοεπιθετικό, Χρήστο Χασακή που έμεινε ελεύθερος από τον Πανλευκάδιο.

Ο Χρήστος Χασακής έχει φορέσει τη φανέλα του Τηλυκράτη Λευκάδας τη σαιζόν 2006-07, έχει αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική με την Θήβα, την Αναγέννηση Άρτας, και στη Δ΄ Εθνική με ΠΑΣ Πρέβεζα, ΟΦ Ιεράπετρας, Κρανίδι, και πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανλευκάδιο.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πέρυσι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της ομάδας του Πανλευκάδιου, ενώ γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα, και έχει την εμπειρία αλλά και την ανταπόκριση ν΄ αγωνιστεί σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο.

Εφόσον εκδοθεί το δελτίο του ο Χρήστος Χασακής θα κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή στην Πάλαιρο στον αγώνα της Α΄ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας απέναντι στην πρώην του ομάδα τον Πανλευκάδιο.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24