Με ανακοίνωσή του ο Παναγιώτης Βαγενάς, ανακοινώνει την παραίτηση του από την ακαδημία του Τηλυκράτη και αναφέρει και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η ανακοίνωσή του:

Προς φιλάθλους του Τηλυκράτη, γονείς και νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας:

Με μεγάλη μου λύπη απόφασισα την αποχώρησή μου από την ακαδημία του Τηλυκράτη λόγω των παρακάτω τριών λόγων:

  1. Στη καθυστερημένη, ανεπαρκή και παράτυπη πρωτοβουλεία ενεργειών και λήψης αποφάσεων για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας.
  2. Στην αδικαιολόγητη μη πρόσκληση των προπονητών των ποδοσφαιρικών τμημάτων της ακαδημίας στη συζήτηση στον προαναφερθέντα ‘’σχεδιασμό’’, ενώ ήταν οι μόνοι που ζητούσαν επίμονα όλο το καλοκαίρι να αρχίσει αυτή η συζήτηση και η οποία άρχισε και τέλειωσε στις 26/8!
  3. Στη συνεχή απαξίωση της ακαδημίας και σε όσους την υπηρετούν, που έχει σαν αποτέλεσμα την απαξίωση των ίδιων των νεαρών ποδοσφαιριστων η οποία δεν μου αφήνει ηθικά περιθώρια ώστε να μπορέσω να συνεχίσω να είμαι μέλος της.

Ελπίζω η παραίτησή μου αυτή να αποτελέσει το έναυσμα για προβληματισμό και ενεργοποίηση για ένα καλύτερο μέλλον της Ακαδημίας και των νεαρών ποδοσφαιριστών της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία μας τον προπονητή των μικρότερων τμημάτων κο Ζήση Μυκονιάτη και για την καταπληκτική δουλειά του, τον μέχρι πρότινος υπευθυνο της Ακαδημίας κο Κοντοπρία Κωσταντίνο για τον χρόνο που αφιλοκερδώς προσεφερε  στη ακαδημία ως υπεύθυνος της ακαδημίας, όλους όσους αφιέρωσαν έστω και λίγο χρόνο για την ακαδημία, τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών και την υγιή και αξιοπρεπή συνεργασία μας και κυρίως τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που με τίμησαν με το ήθος, την προσπάθεια και αφοσίωση τους .

ΒΑΓΕΝΑΣ   Α.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

UEFA A’ Certified

MSc  Sports Science