Δόξα Λευκάδας: Αρωγός ο Δήμος για την πρόκληση της Α1

Έγινε χθες σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους της Δόξας Λευκάδας και του Δήμου, ώστε να συζητηθεί το φλέγον θέμα για τη συμμετοχή της Δόξας στην Α1 και στο κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει και που ο Δήμος Λευκάδας. Φυσικά, βέβαια ο Δήμος έχει δείξει μέχρι τώρα στο κομμάτι του αθλητισμού, ότι θέλει τις μεγάλες προκλήσεις, ώστε να ανέβει το επίπεδο του αθλητισμού στο νησί και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί μια πρόκληση όπως αυτή της Α1.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lefkadasportnews.gr, αυτό που βγήκε από τη χθεσινή συνάντηση, είναι ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια της Δόξας για την Α1, με τα πρόσωπα που πήραν μέρος στη συνάντηση να είναι από πλευράς Δόξας ο Πρόεδρος, Σταύρος Κουκουμπρής, ο Ζαχαρής Κατωπόδης και ο Βασίλης Βαγενάς. Ενώ από το Δήμος ήταν ο Δήμαρχος, κ.Δρακονταειδής, ο Σπύρος Πολίτης και ο Θανάσης Περδικάρης.

Τα πρώτα πράγματα που θα ελεχθούν για αλλαγή είναι τα βασικά και από εκεί ξεκίνησαν τις συζητήσεις. Κατ΄ αρχήν το κλεστό γυμναστήριο θα χρειαστεί 4 ταμπλό, διαμόρφωση των αποδυτηρίων και θα φτιαχθεί αίθουσα τύπου για τις συνεντεύξεις(Επικρατέστερο σημείο η αίθουσα με τα βάρη.). Θα ελεχθούν οι μπασκέτες και ίσως αλλαχθούν με καινούργιες. Ενώ, θα μπει wifi για τις ανάγκες του γηπέδου. Έτσι αφού πρώτα υλοποιηθεί αυτό το πρώτο κομμάτι των βασικών αναγκών θα προχωρήσουμε παρακάτω.

Όσον αφορά τις εξέδρες, το γήπεδο έχει άδεια μέχρι τον Ιούνιο του 2017 να χρησιμοποιεί τις πτυσσόμενες, που χωρούν περίπου 300 άτομα και μόνο η αστυνομική δ/νση μπορεί να απαγορεύσει την χρήση αυτών. Για τις πρόσθετες εξέδρες, υπάρχει σκέψη να νοικιαστούν κάποια κομμάτια καλής ποιόητητας για να μπουν πίσω από τις μπασκέτες. Ενώ, περιμένουν τις επόμενες μέρες μηχανικό για να ελέγξει το γήπεδο, γιατί οι έξτρα εξέδρες χρειάζονται μελέτη από μηχανικό και οικοδομική άδεια.

Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι και επειδή ακούνται πολλά, χρειάζεται να ξεκαθαριστεί πως η διοίκηση της ομάδας, δεν “δουλεύει” μόνο το θέμα της Α1. Μπορεί επειδή οι μέρες να πιέζουν να υπάρχει το θέμα της Α1 στην επιφάνεια, αλλά η διοίκηση έχει ήδη κάνει επαφές με παίχτες και με προπονητές και θα είναι έτοιμη, σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024