ΕΠΣ Π-Λ: Σκληρή απάντηση από Κάρτσακλα στην ανακοίνωση Πότσιου-Καρασσαβίδη

Ανακοίνωση-απάντηση στην πρόσφατη τοποθέτηση των μελών του ΔΣ της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, κ.κ Πότσιου, Καραγιαννίδη (Διαβάστε εδώ), εξέδωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Θωμάς Κάρτσακλας:

«Οι πρόσφατα αποδοκιμασθέντες κ.Καραγιαννίδης Κώστας και κ.Πότσιος Γιάννης (μέλη του ΔΣ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας) από την τακτική γενική συνέλευση της Ένωσής μας, όπου επί ημέρες προσπαθούσαν να πείσουν παράγοντες των ομάδων να καταψηφίσουν το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, εισπράττοντας την πλήρη αποδοκιμασία και περιφρόνηση αυτών, έρχονται τώρα ως Διαιτητοπατέρες αυτοί και οι πιθανοί καθοδηγητές τους, να δείξουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την προτίμησή τους σε συγκεκριμένα πρόσωπα-ο και όχι στο σύνολο της τοπικής διαιτησίας.

Όλοι γνωρίζουν ότι πέρυσι τέθηκε εκτός πινάκων Διαιτητών της ΚΕΔ/ΕΠΟ μόνο ένας διαιτητής μας, λόγω αποδεδειγμένα χαμηλών βαθμολογιών στους αγώνες που αγωνίσθηκε, ενώ οι εξαίρετοι και ικανοί Ποντίκης Κων/νος και Κωνσταντίνου Ηλίας με άριστες βαθμολογίες, καρατομήθηκαν λόγω της διαφοροποίησης μου στον διοικητικό απολογισμό της διοίκησης της ΕΠΟ.

Τους ευχαριστώ για την προβολή που μου κάνουν, διότι μόνοι τους παραδέχονται ότι ενώ είχα όλα τα προνόμια που αναφέρουν, είχα το σθένος τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου να καταψηφίσουμε τα κακώς κείμενα της διοίκησης Γκιρτζίκη. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν είχα και ούτε θα έχω καμία εξάρτηση και δέσμευση σε ότι αφορά τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στη χώρα μας και όταν κρίνω ότι το ποδόσφαιρο (ερασιτεχνικό και επαγγελματικό) χρειάζεται αλλαγή πλεύσης προς το καλύτερο, θα διαφοροποιούμαι.

Τον χώρο της Διαιτησίας δεν το χρησιμοποιώ για προσωπικά οφέλη, όπως κάποιοι άλλοι στο παρελθόν και σέβομαι και τιμώ όσους έχουν προσφέρει πραγματικά. Δεν συμμερίζομαι και θα με βρίσκουν απέναντί τους, όσοι χρησιμοποίησαν την Διαιτησία ως εφαλτήριο προσωπικών επιδιώξεων και φιλοδοξιών. Ας καταλάβουν ότι ο ποδοσφαιρικός τους χρόνος έχει τελειώσει και ότι είναι εκτός διαδικασιών προ πολλού. Γι΄αυτό άλλωστε η τοπική ποδοσφαιρική κοινωνία τους έχει θέσει στο περιθώριο, ενώ απεναντίας, εμπιστεύονται τόσο εμένα όσο και τους άξιους συνεργάτες μου στην διοίκηση της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ ΘΩΜΑΣ».

– ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΤΣΙΟΥ – ΚΑΡΑΣΣΑΒΙΔΗ

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που