Δόξα Λευκάδας: Φτιάχνει φάκελο για την Α1 – Ραντεβού με τον Δήμο

Έτοιμοι για την Α1 είναι οι διοικούντες στη Δόξα Λευκάδας, που ετοιμάζουν φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να τον καταθέσουν στην ομοσπονδία, ούτως ώστε να είναι αυτοί που θα πάρουν τη θέση που άφησε η Κηφισιά. Θα υπάρξει ραντεβού με τους ανθρώπους του Δήμου προκειμένου να γίνουν όλα όσα χρειάζονται στο κλειστό γυμναστήριο.

Ο κόσμος της Λευκάδας, που ανυπομονεί να δει τι θα γίνει και η διοίκηση είναι “ζεστοί” για την πρόκληση της Α1, που θα είναι κάτι ιστορικό για την ομάδα και το νησί της Λευκάδας, ενώ αρκετός κόσμος θέλει να μπει να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπεται να αλλαχθούν όλα στο γήπεδο, καθώς οι απαιτήσεις της Α1 είναι αρκετά μεγάλες και το γήπεδο θα αλλάξει ριζικά. Θα μπουν νέες μπασκέτες. Θα μεγαλώσει η χωριτηκότητα του γηπέδου, με νέα κομμάτια εξέδρας. Θα χρειαστεί δημοσιογραφικά. Μάλιστα ότι αποφασιστεί με το Δήμο, στη συνάντηση που θα γίνει σήμερα, η Δόξα θα ζητήσει γραπτώς όλες τις δεσμεύσεις, σαν έγγραφο συμπαράστασης στην προσπάθεια που κάνει.

Οι προηγούμενες μέρες είχαν πολύ τρέξιμο για τον Πρόεδρο, Σταύρο Κουκουμπρή, που έχει πάρει στις πλάτες του το θέμα της Α1, ενώ και οι υπόλοιπες μέρες που έρχονται είναι εξίσου σημαντικές καθ΄ς πλησιάζουμε στην τελική ευθεία. Στις 5 Σεμπτεμβρίου βγαίνει η απόφαση για το πια ομάδα θα είναι στην Basket League, μία μέρα μετά τις εκλογές της ΕΟΚ και η Δόξα πρέπει να είναι έτοιμοι για αυτή την πρόκληση.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης