Τηλυκράτης: Ανακοίνωσε Τσελάι & Μπαλί – Ανανέωσε ο Μπουρδούβαλης

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας(Δευτερα 25/7), ο Τηλυκράτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Λεντιόν Μπαλί και Ρομέο Τσελάι από τον Πανλευκάδιο και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Διονύση Μπορδούβαλη.

Μάλιστα οι αποκτήσεις των δύο (πρώην πλέον) ποδοσφαιριστών του Πανλευκάδιο, πέρασε από μια δοκιμασία. Αρχικά και οι δύο είχαν συμφωνήσει με τους “κυανέρυθρους”, στη συνέχεια ήρθε η ανακοίνωση του Τσελάι και η αντίδραση του Πανλευκάδιου, μέχρι να φτάσουμε στη χθεσινή μέρα όπου και οι δύο ντύθηκαν στα “κυανέρυθρα”.

Η ανακοίνωση για τον Μπουρδούβαλη:

Το διοικητικό συμβούλιο του Τηλυκράτη Λευκάδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Διονύση Μπουρδουβαλη. Το Δ.Σ. του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Η ανακοίνωση για τον Λεντιόν Μπαλί:

Το διοικητικό συμβούλιο ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστη lention Bali. Το Δ.Σ. τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Τηλυκρατη και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Η ανακοίνωση για τον Ρομέο Τσελάι:

Μετά από συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ομάδας μας μεταξύ μελών του Δ.Σ και του ROMEO TSELAS επήλθε συμφωνία και ο αθλητής θα φορά πλέον τη φανέλα του Τηλυκρατη . Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την