Στις 27/7 η μεγάλη συναυλία της ΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, με ΓΛΥΚΕΡΙΑ – ΒΙΤΑΛΗ

ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ – ΓΛΥΚΕΡΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 – ΩΡΑ: 21:30 – ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι κοινές εμφανίσεις τους, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες, ενώνουν τις μαγικές φωνές τους για μια ακόμα φορά, για να χαρίσουν στο κοινό τους μια μαγική βραδιά, με μια πρωτότυπη μουσική παράσταση!

Στην διάρκεια της μουσικής τους διαδρομής, κάθε συνύπαρξή τους επί σκηνής ήταν εκρηκτική. Ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια, σταθμούς από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας, αλλά και αναφορές σε τραγούδια της λαϊκής μουσικής και στους μεγάλους συνθέτες (Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζιδάκις, Β. Τσιτσάνης, Σ. Κουγιουμτζής, Σ. Ξαρχάκος, Δ. Σαββόπουλος, κ.ά.).  και τραγουδοποιούς του καιρού μας (Σ. Μάλαμας, Μ. Πασχαλίδης, Θ. Παπακωνσταντίνου κ.ά).

Η Ελένη και η Γλυκερία, με αποσκευές τα υπέροχα τραγούδια τους, που υποστηρίζουν όχι μόνο με το σπάνιο ταλέντο τους αλλά και την ψυχή τους, μας υπόσχονται μοναδικές στιγμές γεμάτες μουσική, πάθος και αλήθεια.

Μαζί τους ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου και μεγάλη λαϊκή ορχήστρα, με την μουσική επιμέλεια του Στέλιου Φωτιάδη.

Οργάνωση παραγωγής: Cricos
13592718_1116393078421476_1309125883429665750_n

 

Τιμές εισιτηρίων: 13€ (προπώληση), 15€ (την ημέρα της συναυλίας)

Σημεία Προπώλησης:

  • Στην Λευκάδα: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΑΓΝΗ, DOLCE CAFE, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΟΛΥΒΑΣ Α. ΚΙΟΣΚΙ ΒΑΘΗΣ , ACS COURIERΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ Σ., EXPRESS MARKET ΥΙΟΙ ΚΑΤΩΠΟΔΗ Κ., ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑ
  • Στο Νυδρί: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΕΝΗ ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ
  • Στην Νικιάνα: ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ ΜΠΑΡΚΑΣ Γ. – ΣΟΥΝΔΙΑ Δ.
  • Στην Πρέβεζα: PRISMA RADIO 91,6
  • Στην Βόνιτσα: ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑΝΤΙΑ ΛΙΑΠΗ

Πληροφορίες:

Τηλ.: 2645022766 (Κομμωτήριο Αγνή)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...