Τηλυκράτης: Τι έγινε στη ΓΣ πριν της εκλογές

Πριν ξεκινήσουν οι εκλογές του Τηλυκράτη, έγινε μια μικρή ενημέρωση στα μέλη από την επιτροπή,  που βρέθηκαν στη συνάντηση με το Δήμαρχο Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού, Σπύρο Πολίτη. Την ενημέρωση ανέλαβε να την κάνει ο Χαράλαμπος Καλός, που αργότερα εκλέχθηκε και στο νέο 11μελές ΔΣ των “κυανέρυθρων”.

Σύμφωνα με όσα είπε το κλίμα στην αρχή από πλευράς Δήμου ήταν αρνητικό από τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις και αναρτήσεις ορισμένων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα, ο κ. Δρακονταείδης, υποστήριξε ότι άλλα ειπώθηκαν στη πρώτη συνάντηση μετάξυ των εκπροσώπων του Τηλυκράτη και άλλα ανακοινώθηκαν και φάνηκε ο ίδιος σαν ψεύτης.

Από την πλευρά του Τηλυκράτη κρατήθηκαν χαμηλοί τόνοι και μπήκαν κατευθείαν στην ουσία της συζήτητσης και στο λόγο της επίσκεψης στο Δημαρχείο, που δεν είναι άλλος από την χρήση του Δημοτικού Σταδίου από τους “κυανέρυθρους”.

Στη συνέχεια ο κ. Καλός αναφέρθηκε σε ορισμένα πράγματα που θα γίνουν στο στάδιο, όπως η αλλαγή του χλοοτάπητα στον άξονα του γηπέδου, ασφαλές στέγαστρο, η μεταφορά των καθισμάτων προς το κέντρο και μετατώπιση των κιγκλιδωμάτων των φιλοξενούμενων πιο κέντρο(λόγω στατικής επάρκειας) στα 3/5 της εξέδρας.

Επίσης, όπως μας μετέφερε ο Δήμαρχος είπε ότι καμιά ομάδα(από τις δύο εννοούσε) δεν θα αποκλείσει από το γήπεδο. Ενώ, την επόμενη σεζόν(αν όλα πάνε καλά) με την ανακατασκευή του γηπέδου στους Τσουκαλάδες, θα υπάρξει λύση.

Τέλος ένα πλάνο που έχει ο Δήμος για την κοινή χρήση του Δημοτικού Σταδίου και το είπε ο κ. Πολίτης στη συνάντηση είναι τη Δευτέρα να χρησιμοποιούν το κομμάτι πίσω από τα τέρματα, την Τρίτη και Τετάρτη να το έχει ο Τηλυκράτης, την Πέμπτη ο Πανλευκάδιος και την Παρασκευή ο Τηλυκράτης.

Τέλος, ο κ. Βλάχος τόνισε ότι η ομάδα θα έχει πρόβλημα για τις ανάγκες της Γ΄ Εθνικής με ελλειπής γήπεδο και έτσι το πλάνο που υπήρχε θα αλλάξει. Ενώ, για τις συζητήσεις με Πανλευκάδιο, ειπώθηκε ότι τα γίνει επαφή με τα νέα συμβούλια των ομάδων, ενώ είπαν οτι ο Πανλευκάδιος ζήτησε γραπτώς το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Τηλυκράτης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που