Τηλυκράτης: Ανακοίνωση για τις τελευταίες εξελίξεις

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου η τακτική γενική συνέλευση του Τηλυκράτη και αποφάσισε ομόφωνα, τροποποίηση του καταστατικού ,και ψηφίστηκε ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός.

Επακολούθησε συζήτηση για το μέλλον της ομάδας μας στην Γ εθνική και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την χρήση του σταδίου <<Πλάτωνας Γρηγόρης >>. Αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής αποτελούμενη από τους κκ. Βλαχο Τριαντάφυλλο, Κατωποδη Βασίλειο, Καλό Χαράλαμπο, Μελά Βασίλειο και Καραγιάννη Αθανάσιο με σκοπό την επαφή με το δήμαρχο Λευκάδας για την εξεύρεση λύσης στο γηπεδικο (έχει ήδη γίνει επαφή και η συνάντηση έχει οριστεί για την Τετάρτη 09.00 ), καθώς και μια ακόμη επαφή με την διοίκηση του Πανλευκαδιου για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 18.00 στο IONION STAR έχει οριστεί η νέα γενική συνέλευση όπου η επιτροπή θα ενημερώσει τα μέλη μας για τα αποτελέσματα των επαφών και θα ακολουθούσουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής. Η εκλογική διαδικασία θα τερματιστεί στις 21.00.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που