Ελεύθεροι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στη ΛΕΥΚΑΔΑ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν προφυλακιστεί μετά τα επεισόδια που έγιναν στην Λευκάδα ανάμεσα σε φίλους του «τριφυλλιού» και του Ολυμπιακού.

Η «πράσινη» ΠΑΕ ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους και το απόγευμα της Τρίτης εξέδωσε ανακοίνωση επί του θέματος.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με λόγους και με έργα, αντιμάχεται την αθλητική βία. Στην περίπτωση των συλληφθέντων φιλάθλων μας για τα επεισόδια στη Λευκάδα, αφού βεβαιωθήκαμε ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή στα άνω γεγονότα, αναθέσαμε στους δικηγόρους Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Αθανάσιο Καϋμενάκη την υπεράσπισή τους.Η σημερινή απόφαση της Ανακρίτριας, που τους αφήνει ελεύθερους, ισχυροποιεί την εμπιστοσύνη μας στη Δικαιοσύνη.».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ