Κτενάς: Επαναφέραμε την ομάδα εκεί που αξίζει

Για την επιστροφή του Τηλυκράτη στη Γ΄ Εθνική, μίλησε ο αρχηγός των “κυανέρυθρων”, Ανδρέας Κτενάς, που εκτός από την χαρά που νιώθεί, έκανε αναφορά και στην επόμενη μέρα του Τηλυκράτη και ευχήθηκε κάποια στιγμή η ομάδα να έχει βλέψεις και για ψηλότερα.

Αναλυτικά η δηλώσεις του Ανδρέα Κτενά:

Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι που ξεκινήσαμε από τον Αύγουστο μια προσπάθεια για να επανέλθει η ομάδα στις κατηγορίες που πρέπει να βρίσκεται. Στην ουσία ξεκινήσαμε από πέρυσι από το μηδέν. Είχαν προηγηθεί δύσκολα χρόνια.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι( παρέμβαση Γεωργάκη: είσαι ο καλύτερο αρχηγός που έχω δει ποτέ), που η ομάδα έφτασε σήμερα να παίξει ένα τελικό, να κερδίσει 4-0 και αν πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ ΄ Εθνική.

Η επόμενη μέρα, αν και δεν είμαι εγώ αρμόδιος, εύχομαι διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή θα κάνει ότι καλύτερο ώστε η ομάδα να σταθεροποιηθεί στη Γ΄ Εθνική και γιατί όχι αργότερα να έχει βλέψεις για παραπάνω.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει