Στη Γ΄ Εθνική ο Τηλυκράτης με τεσσάρα εναντίον της Ναυπάκτου

Την επιστροφή του στη Γ΄ Εθνική γιορτάζει από σήμερα ο Τηλυκράτης, καθώς μία αγωνιστική πριν το τέλος των μπαράζ, οι “κυανέρυθροι” θριάμβευσαν επί του Ναυπακτιακού Αστέρα με 4-0 και σφράγισαν την άνοδό τους στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, ήταν πολύ καλή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και απειλούσε συνεχώς την εστία των φιλοξενούμενων, εκτός από ένα 30λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, που προστάτεψε με επιτυχία το υπέρ της αποτέλεσμα, ενώ η ομάδα του Δημήτρη θεοδωσίου είχε και δοκάρι με τον Καμμένο στο 75΄.

Ο Μακρυγιάννης στο πρώτο 45λεπτο με δύο τέρματα στο 25΄ και 35΄, έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση των “κυανέρυθρων”, ενώ στο 80΄ ο Περιστέρης με ωραίο τέρμα έκανε το 3-0, για να έρθει ο Δημουλιάς με λόμπα από το κέντρο του γηπέδου και αφού είχε δεί εκτός θέσης των τερματοφύλακα της Ναυπάκτου για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα για το 4-0.

Διαιτητικό τρίο: Μπαλατσούκας, Τίκας, Μωυσιάδης

Τηλυκράτης(Παντζιαράς): Σκιαδάς, Βρεττός, Καταγής Σπ., Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Κτενάς, Δημουλιάς, Καταγής Γ.(59΄Ορφανός), Περιστέρης, Μακρυγιάννης, Σιδέρης(66΄Γεωργάκης)

Ναυπακτιακός(Θεοδωσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Ανδριτσόπουλος, Φλέγκας, Ζαχαρόπουλος, Καλαβουρζιώτης(46΄ Αδραχτάς), Μιχαλόπουλος, Θεοχάρης(78΄ Θανασιός), Ψυχογιός, Καμμένος, Μπιστιόλης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24