Δόξα Λευκάδας: “Να μην λείψει κανείς στο ματς με Ψυχικό”

Ανακοίνωση της διοίκησης της Δόξας Λευκάδας που καλέι τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο και να σταθεί κοντά στις προσπάθειες των παιχτών του Φώτη Τακιανού για να μπουν στην 5αδα των play offs και την διεκδίκησει ενός εισιτηρίου για την Α1.

Πιο αναλυτικά:

Το Σάββατο στο κλειστό, η Δόξα, αντιμετωπίζει την ΑΕ Ψυχικού, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, του πιο συναρπαστικού Πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας του Μπασκετ.

Στον πιο σημαντικό αγώνα της αγωνιστικής και για την ομάδα μας στον πιο σημαντικό του Πρωταθλήματος, η νίκη οδηγεί στα play off, απέναντι στον Φάρο Κερατσινίου και θα διεκδικήσει με ίσες πιθανότητες την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην Α1.

Ξέροντας, οτι όλοι οι φίλοι του Μπασκετ, ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της ομάδας, όταν κι όποτε το χρειάστηκε, καλεί όλους τους Λευκαδίτες, να γεμίσουν το κλειστό, κάνοντας το μια “καυτή εδρα” και να βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθεια της.

Η συμμετοχή στα play off, αποτελεί σταθμό στην πορεία της ομάδας στην Α2 και με πίστη σε αυτόν, όλοι μαζί Φίλαθλοι-Αθλητές-Προπονητές-Διοίκηση, μπορούμε να βοηθήσουμε να προκριθεί. Η ομάδα αξίζει την πρόκριση…. Να μην λείψει κανείς από αυτό το παιχνίδι…

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που