Τηλυκράτης: Να “κλειδώσει” από την Κυριακή την άνοδο

Μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής στις 15 του Μαϊου, ο Τηλυκράτης έπαιξε τρία σερί παιχνίδια μακρυά από τη Λευκάδα και τώρα επιστρέφει στο νησί για να κλείσει αυτή τη σειρά αγώνων και ταυτόχρονα να σφραγίσει και την άνοδό του στη Γ΄Εθνική.

Τα εκτός έδρας παιχνίδια οι “κυανέρυθροι” τα έβγαλαν με συγκομοιδή 7 βαθμών και πλέον έρχονται αήττητοι στη Λευκάδα, με 8 βαθμούς, για να σφραγίζουν την άνοδο και να γιορτάσουν με το κόσμο τους αυτή τη σημαντική στιγμή της ιστορία τους.

Πρέπει την Κυριακή, παρότι τους βολεύουν δύο αποτελέσματα, να παίξει για τη νίκη – άνοδο στη Γ΄ΕΘνική, κόντρα στη Ναύπακτο. Παρέα με τον κόσμο, που βρέθηκε παντού κοντά σε Ιτέα, Ναύπακτο, Άρτα, να πανηγυρίσουν μια τόσο σημαντική επιτυχία.

Η πρωταθλήτρια Αιτ/νίας, που είναι το άλλο μεγάλο όνομα αυτού του ομίλου, άσχετα αν δεν το έχει επιβεβαιώσει μέχρι τώρα, παίζει μόνο για τη νίκη και αυτός χρειάζεται προσοχή. Επίσης, γνωρίζει πως είναι η τελευταία της ευκαιρία για να μπει σφήνα σε Τηλυκράτη και Κωστακιούς

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24