Όταν φωτογραφίζεσαι με τον προπονητή της χρονιας……

Όταν ο Κλαούντιο Ρανιέρι έρχονταν στο παραλιακό Νυδρί για να περάσει μέρος των διακοπών, τότε ο γνωστός Γιώργος Κονιδάρης (Κατσουλίνος), ύστερα από ένα μικρό ψάξιμο που έκανε στο Νυδρί να τον βρει, ζήτησε από τον Ιταλό προπονητή μία φωτογραφία και φυσικά ο τελευταίος δεν του αρνήθηκε, σαν σωστός τζέντεμλαν.

Τότε ο Ρανιέρι ήταν στη Μονακό του Ριμπολόβλεφ και τα πειράγματα έδιναν και έπερναν. Ο Ρανιέρι απολύθηκε από τη Μονακό χωρίς να έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Μετά ήρθε το αποτυχημένο πέρασμα από την ΕΘνική Ελλάδας, με τους δύο(υπάρχει φωτογραφία στο καφέ του Γιώργου) να ακούνε τα εξαμάξης.

Μέχρι που ήρθε η δικαίωση και των δύο, με το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο 64χρονος τεχνικός πριν λίγες με τη Λέστερ, στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου και αφού κατέρριψε όλα τα προγνωστικά.

Δικαίωση λοιπόν για τον “κονι” μετά από τρία χρόνια για τη φωτογραφιά καλοκαίρι του 2014 με τον προπονητή της χρονιάς του 2016

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24