Αφιέρωμα της UEFA στην Εθνική Ελλάδας του 2004

Η UEFA στο πλαίσιο του αφιερώματός της για το Euro 2016, κάνει εκτενές αφιέρωμα στην κατάκτηση του τίτλου από την Εθνική Ελλάδας το 2004, αλλά και το τι κάνουν οι πρωταγωνιστές του “έπους” της Πορτογαλίας σήμερα.

Όπως γνωστοποίησε η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της (Uefa.com), αυτή η εβδομάδα (από 9 μέχρι 15 Μαΐου) είναι αφιερωμένη στη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε πριν 12 χρόνια στα γήπεδα της Πορτογαλίας και η οποία βρήκε στο φινάλε την Εθνική Ελλάδας να πανηγυρίζει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Την Τρίτη στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας φιλοξενείται εκτενές αφιέρωμα για τους πρωταγωνιστές της Εθνικής Ελλάδας, που κατέκτησαν τον τίτλο στην Πορτογαλία απέναντι στη διοργανώτρια χώρα αλλά και στο τι κάνουν σήμερα.

Ενδεικτικά αναφέρονται τα ονόματα των Τραϊανού Δέλλα, Θόδωρου Ζαγοράκη, Ότο Ρεχάγκελ, Μιχάλη Καψή, Άγγελου Μπασινά, Τάκη Φύσσα (λανθασμένα αναφέρεται ότι παραμένει τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού), Ζήση Βρύζα, Δημήτρη Παπαδόπουλου, Στέλιου Γιαννακόπουλου (για τον οποίον δεν αναφέρεται ότι είναι προπονητής της Κηφισιάς), Άγγελου Χαριστέα και Γιούρκα Σεϊταρίδη με εκτενή αναφορά για το την πορεία που ακολούθησε ο καθένας μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και το τι κάνει σήμερα.

Δείτε το εκτενές αφιέρωμα της UEFA στους “ήρωες της Πορτογαλίας”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης