Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Τηλυκράτη

Φίλοι και φίλες του Τηλυκράτη,

Την Κυριακή που πέρασε ένα ακόμη τρόπαιο Πρωταθλητή εναποτέθηκε στην πλούσια τροπαιοθήκη της ομάδας μας.

Το θέλαμε όλοι μας πολύ και το κατακτήσαμε.

Θα θέλαμε να στείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση του Τηλυκράτη σε όλους εσάς τους απλούς φιλάθλους μας που σταθήκατε κοντά στην ομάδα όλη την χρονιά.

Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την χαρά μας προς κάθε έναν από εσάς που κάνατε τα αδύνατα δυνατά να βρίσκεστε στο πλευρό μας και να ενθαρρύνετε την προσπάθειά μας.

Oι παίκτες του Τηλυκράτη, όπως άλλωστε και μόνοι σας διαπιστώσατε, τα έδωσαν όλα ώστε να ξανασηκώσουν ψηλά την περηφάνεια των φιλάθλων μας που πληγώθηκε τα τελευταία χρόνια από καταστάσεις που περάσαμε και τις οποίες δεν θέλουμε πια να θυμόμαστε.

Στο δύσκολο τελευταίο παιχνίδι μας που είχε την ιδιαιτερότητα να είναι αντίπαλός μας μια άλλη ομάδα της Λευκάδας αποδείξαμε ότι ο αθλητισμός ενώνει τις κοινωνίες και δεν τις διχάζει.

Λάβαμε κάθε μέτρο, ως γηπεδούχοι, ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί σε αθλητικά πλαίσια, ώστε να κερδίσει στον αγωνιστικό χώρο ο καλύτερος ή αν θέλετε και ο τυχερότερος αφού σε ένα μόνο παιχνίδι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά.

Στον Πανλευκάδιο ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες στο μέλλον. Αισθανόμαστε χαρά για κάθε αθλητική επιτυχία κάθε ομάδας της Λευκάδας και μάλιστα σε οποιοδήποτε άθλημα.

Τέλος απευθύνουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς που μας ετίμησαν και να τους υπενθυμίσουμε για μια ακόμη φορά ότι ο Τηλυκράτης δεν ξεχνά ποτέ όσους τον στηρίζουν.

Σας περιμένουμε όλους στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική που είναι η κατηγορία όπου ο Τηλυκράτης ανήκει.

Το ΔΣ του Τηλυκράτη.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024