Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Αποχωρεί από τα play out η ΑΕΚ Αρχαγγέλου

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ Αρχαγγέλου, γνωστοποιεί ότι αποχωρεί από την συνέχεια των play out, απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από το ΔΣ της ομάδας και ύστερα από τα αλλεπάλληλα προβλήματα τραυματισμών που δέχθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετα απο αλλεπάλληλους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών μας( Ζησης Δ,Αντωνιου Α,Σοφοπουλος Β,Ισπογλου Α,Σταυρακας Σ) και αδυναμια καταρτισμού έστω και εντεκαδας, αποφασίστηκε ομόφωνα από το ΔΣ του ιστορικου σωματείο μας να αποχωρήσει από τη συνέχεια των αγώνων play- out.

Ζητούμε συγνώμη απο όλο το φίλαθλο κοινο αλλά τα προβλήματα γιγαντώθηκαν τόσο πολύ που η παραπάνω απόφαση ηταν μονόδρομος….Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μας στους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στα δύσκολα, στους ηρωικούς φιλάθλους μας που μας ενθάρρυναν μέχρι τέλους, στους χορηγούς μας για την οικονομική στήριξη τους, στους έλληνες της ξενιτιάς( Τσενικογλου Χ και Σαρηγιαννιδη Ιωάννη) που ήταν πάντοτε πρόθυμοι να προσφέρουν τη βοηθεία τους στο σωματείο, έστω και αν βρισκόταν χιλιάδες χιλιομετρα μακρυά μας.

Τέλος… μια τεράστια υπόκλιση στον άνθρωπο που…παρά τις αντιξοότητες και τις αδικίες που βίωσε, παρέμεινε μέχρι τέλους και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις. Παναγιώτης Καραμουτσιος, ένας υπέροχος άνθρωπος και τζέντλεμαν των γηπέδων….

Σύντομα περισσότερα με..πολλές αποκαλύψεις.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει