Τηλυκράτης – Πανλευκάδιος στο απόλυτο ντέρμπυ της χρονιάς (Κυριακή 24/4 – Ώρα 16.30μμ)

Όλα είναι έτοιμα για τον απόλυτο αγώνα της χρονιάς, την Κυριακή 24/4 και ώρα 16.30μμ, ανάμεσα σε δύο ομάδες από την ίδια πόλη που θα κρίνει ένα πρωτάθλημα και ένα εισιτήριο διεκδίκησης ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Τηλυκράτης και Πανλευκάδιος αφού δεν κατάφεραν αν ενωθούν πέρυσι, ξεκίνησαν το μαραθώνιο του πρωταθλήματος, από την ίδια αφετηρία με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Στο πρωτάθλημα, λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκριναν το απόλυτο πλεονέκτημα στα play offs και αφού είχαμε μία ένσταση και μία έφεση, τελικά ο Τηλυκράτης πήρε την πρώτη θεση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αφού μια ισοπαλία ήταν η διαφορά των δύο ομάδων.

Με 83 βαθμούς συγκομοιδής ο Τηλυκράτης κατέκτησε την πρώτη θέση και εξαργύρωσε αυτή την πρωτιά, με το πλεονέκτημα στα play offs καθώς στην περίπτωση της ισοπαλίας θα είναι αυτός που θα στεφθεί πρωταθλητής.

Με την γλώσσα των αριθών την Κυριακή θα αγωνιστεί η καλύτερη επίθεση(Τηλυκράτης) του πρωταθλήματος με 112 γκολ, με την καλύτερη άμυνα με 11 γκολ παθητικό(Πανλευκάδιος). Βέβαια και η άμυνα του Τηλυκράτη δεν πάει πίσω με 14 γκολ παθητικό, ούτε φυσικά η επίθεση του Πανλευκάδιου με 99 γκολ.

Την Κυριακή ας ευχηθούμε να γίνει ένα μεγάλο και όμορφο παιχνίδι, αντάξιο της ιστορίας του Λευκαδίτικου ποδοσφαίρου και αθλητισμού……
13043443_493944674130697_7408952397808016513_n

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί