Οριστικό ο Ανδρέας Παντζιαράς νέος προπονητής του Τηλυκράτη.

Ανακοινώθηκε από την διοίκηση της ομάδα του Τηλυκράτη, η έναρξη της συνεγασίας με τον Ανδρέα Παντζιαρά, ως νέο τεχνικό της ομάδας, στη θέσ ητου Άγγελου Μπέκα. Διαβάστε την ανακοίνωση, καθώς και τις πρώτες του δηλώσεις.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας

Μετά από συνάντηση που έγινε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ομάδας μας με τον προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά και μελή του Δ.Σ. επήλθε συμφωνία για την συνεργασία των δυο πλευρών .
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία μια και ο Ανδρέας Παντζιαράς έχει συνδέσει το όνομα του με μια από τις πιο επιτυχημένες χρόνιες στην ιστορία του Τηλυκράτη.

Εκ του ΔΣ

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου μας προπονητή αποκλειστικά για την επίσημη σελίδα της ομάδας μας .

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε γνώριμα μέρη και συνεργάζομαι με γνώριμους ανθρώπους που στο παρελθόν γνωρίσαμε όμορφες στιγμές με την ιστορική ομάδα του Τηλυκράτη .
Εύχομαι η φετινή χρόνια να τελειώσει με την επίτευξη του μοναδικού στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ εθνική .
Ο πρωταθλητισμός δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά εάν η προσπάθεια γίνει συνολική , ποδοσφαιρικό τμήμα διοίκηση και κόσμος τότε είναι σίγουρο ότι οι πιθανότητες είναι αρκετές ώστε να τελειώσει η χρονιά επιτυχημένα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που