ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ – ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ 1-0

Με το “φτωχό” 1-0 με σκόρερ τον Μανώλη Κούση στο πρώτο ημίχρονο ο Πανλευκάδιος επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον ΑΟ Καρυάς, με τους γηπεδούχους να έχουν το πρώτο λόγο στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που αρκέστηκαν στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Ο Πανλευκάδιος μπήκε δυνατά πιέζοντας από το πρώτο λεπτό. Σε κόρνερ που κέρδισε και εκτέλεσε ο Σπανός, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και στον Κολοβό ο οποίος έψαξε συμπαίκτη του με το κεφάλι. Η μπάλα έφτασε στο απέναντι δοκάρι όπου ο Χασακής έκανε από πολύ κοντά την προβολή, όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο της εστίας της Καρυάς.

Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Κούσης στο 22′ όταν βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και σούταρε εύστοχα, νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Χαμένη ευκαιρία για Χασακή και στο 32′ όταν πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο ΑΟ Καρυάς ισορρόπησε το ματς προς το τέλος του ημιχρόνου και άρχισε να βγαίνει μπροστά, έχοντας μια καλή στιγμή με τον Βακουφτσή, ο οποίος σούταρε από πολύ κοντά στα σώματα των αμυντικών, μετά από αντεπίθεση-κούρσα του Μπίτα στο 38′. Τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ο ΑΟ Καρυάς συνέχισε να παίζει ψηλά, να πιέζει και να κυνηγά τη φάση που θα του έδινε ένα τέρμα, χωρίς ωστόσο να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία. Ένα σουτ του Γιαπλέ στο 64′ δεν ανησύχησε τον Αραβανή. Ο Πανλευκάδιος πήρε και πάλι μπροστά στο τελευταίο τέταρτο, ψάχνοντας το 2ο τέρμα που θα εξασφάλιζε τη νίκη, διώχνοντας το άγχος που άρχιζε να κάνει την εμφάνισή του προς το τέλος.

Σουτ από τον Χασακή στο 76′ κατέληξε άουτ, όπως και ένα σουτ του Στεριώτη στο 81′, με τον Φατούρο να βρίσκεται εκτός θέσης, μετά από προσπάθειά του να ανακόψει παράλληλη του Κοκόλη ΧΖ προς τον Κούση. Φάση με γκολ από τον Χασακή θεωρήθηκε ως μη γενόμενη, με τον διαιτητή να σημειώνει οφ σάιντ έπειτα από υπόδειξη του βοηθού. Στο 86′ ο Κοκόλης ΧΖ βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του ΑΟ Καρυάς και τετ α τετ με τον Φατούρο, ο Κοκόλης πλάσαρε από πάνω τον τερματοφύλακα όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Φάση καρμπόν στο 87′ αυτή τη φορά με τον Κούση, ο επιθετικός του Πανλευκάδιου έκανε πολύ καλό πλασέ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φατούρου.

Διαιτητής: Ρίππης – Βοηθοί: Μαυροκέφαλου-Σίσκας

Πανλευκάδιος (Κατηφόρης Γ.): Αραβανής, Τσελάι, Σπανός, Γουριώτης(63′ Τζαφέρης), Τριάντος, Φλούδας, ΚοκόληςΧΖ(80′ Κόκκαλης), Μπλαί, Κολοβός, Χασακής(75’Στεριώτης), Κούσης.

ΑΟ Καρυάς (Βλασσόπουλος Α.): Φατούρος, Ρεκατσίνας, Παπάς, Χαλκιόπουλος, Βλάχος, Σκέμπι, Βακουφτσής(86′ Βαγενάς), Γιαπλές(76′ Ρομποτής), Μπίτα, Σταύρου, Καββαδάς(60′ Κεντρα).

 

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την