ΠΕΑΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 1-6

Καταιγιστικός ο Τηλυκράτης στην Κατούνα΄, καθώς νίκησε με 6-1, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να κάνουν κάτι πέραν της ισοφάρισης, καθώς οι “κυανέρυθροι”, χρειάστηκαν ένα 20λεπτο στο δεύτερο μέρος για δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδα τους.

Στο 15΄ ο Τηλυκράτης κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Περιστέρη, με την Κατούνα στο 17’ να φτάνει στην ισοφάριση με τον Πετούση. Στο 32΄ ο Λάμπρος Καταγής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρφάκη, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, σκορ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57΄ 0 Ορφανός ανέβασε στο 3-1 το δείκτη του σκορ, ενώ η Κατούνα έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Φέτσης είδε την κόκκινη κάρτα του Ποντίκη. Το έργο των παιχτών τουυ Άγγελου Μπέκα έγινε ακόμη πιο εύκολο, με τον Πριστέρη στο 61΄, τον Ορφανό στο 65΄ και εκ΄ νέου τον Περιστέρη στο 81΄ που πέτυχε χατ-τρικ και επιστρέφει στα γκολ, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Ποντίκης – Βοηθοί: Λάζαρης-Ντόμαρης

ΠΕΑΣ Κατούνας: Καρφάκης, Σέρβος (71΄Τερζία), Celay (64΄Φωτεινός Ε.), Καββαδάς, Διγενής (46΄Γουρζής Β.), Φωτεινός Π., Καλογέρης, Μπάλτσας, Πετούσης, Φέτσης, Γουρζής Κ.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Άγγελος Μπέκας): Σκιαδάς, Σκαμνέλος (63΄ Γεωργάκης Γ.), Μπουρδούβαλης, Καταγής Λ., Ιασωνίδης, Θειακός, Περιστέρης, Σιδέρης (63΄Γεωργάκης Ι.), Καταγής Γ. (63΄Μακρυγιάννης), Δημουλιάς, Ορφανός.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που