Κοπή πίτας ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας (Φωτορεπορτάζ)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Margarona Royal, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργου Γκιρτζίκη.

Το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος, ο βουλευτής Λευκάδος και Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Θανάσης Καββαδάς, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαζαράκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου στον πολιτισμό και τον αθλητισμό Περικλής Βασιλάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Παίδων Βασίλης Γεωργόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς, οι Πρόεδροι των ΕΠΣ Τρικάλων (Θανάσης Μπουτζιώλης), Καρδίτσας (Μανώλης Παλάσκας), Ηπείρου (Κώστας Βρακάς) Θεσπρωτίας (Γιάννης Παππάς), Άρτας (Θανάσης Τρομπούκης), εκπρόσωποι διαφόρων ΕΠΣ κ.α.

Από τη Λευκάδα ήταν εκπρόσωποι της ομάδας του Τηλυκράτη, Πανλευκάδιου, Οδυσσέα Νυδριού, Μαραντοχωρίου, Καρυάς, Σφακιωτών και Κατούνας. Εκπρόσωποι της Βόνιτσας, της Παλαίρου και της Πλαγιάς, ενώ ήταν και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού ο Σπύρος Πολίτης.
DSC_0276

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας στην ομιλία του ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο ενώνει, το ποδόσφαιρο συνθέτει και στέλνει ένα κοινωνικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Καλό θα είναι όλοι αυτοί που κόπτονται και νομίζουν ότι με κάποιες προσπάθειες θα ξεγελάσουν τον ποδοσφαιρικό και φίλαθλο κόσμο όλης της Ελλάδος, καλά θα κάνουν και να φροντίζουν με κρατική μέριμνα να επιχορηγήσουν τα σωματεία όλης της ποδοσφαιρικής επικράτειας, που έχουν κοντά στα 8-10 χρόνια να δουν χρήματα. Και μιλάω διαχρονικά. Μη νομίζουν κάποιοι ότι κάνω αντιπολίτευση.

Το Κράτος είναι απόν από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που αποτελεί τον ιστό όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδος. Και θα πρέπει να σκύψουν πάνω στο πρόβλημα αυτό. Εμείς κάθε χρονιά προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».

DSC_0279

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης άφησε πολλά υπονοούμενα εν’ όψει των εκλογών της Ομοσπονδίας: «Είμαι δίπλα στους ανθρώπους των Ενώσεων, δίπλα στους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτό το άθλημα. Και βλέπω με λύπη να χαρακτηρίζονται συλλήβδην βλαχοπρόεδροι και να τους αποδίδονται χαρακτηρισμοί με απίστευτες κατηγορίες. Δεν μένουν μόνο εκεί! Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, βλέποντας ότι η διαβολή από τα ΜΜΕ δεν αποδίδει, κάποια εξωθεσμικά κέντρα προσπαθούν να παρέμβουν στις εκλογές μας με περίεργες μεθόδους, αλλά οι απειλές τους θα πέσουν στο κενό. Όπως πέφτουν στο κενό. Όπως και έπεσαν στο κενό και οι κατηγορίες που μας αποδίδουν όλον αυτόν τον καιρό.

Στις πολλαπλές επιθέσεις που δέχεται το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από αυτό τον πόλεμο Κυβέρνησης, παραγόντων και οργανωμένων φιλάθλων, δέχονται επίθεση και οι άνθρωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και ο στόχος είναι να φύγουμε εμείς για να έρθουν στη θέση μας κάποιοι άλλοι. Οι οποίοι αν δεν προέρχονται από τις Ενώσεις δεν ξέρω ποια εμπειρία μπορούν να έχουν από τη διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ό,τι και να γράφεται στα ΜΜΕ εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Αυτό είναι το χρέος μας απέναντι στο άθλημα που αγαπάμε. Το οποίο άθλημα παίζεται όχι μόνο εκεί που υπάρχουν επαγγελματικές ομάδες…

Τα τελευταία χρόνια ως Ομοσπονδία έχουμε προχωρήσει σε σημαντικά βήματα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε προβλήματα και τα οποία βήματα ήδη αρχίζουν να αποδίδουν».

Βραβεύθηκαν τα παρακάτω άτομα και σωματεία:

Βασίλης Γεωργόπουλος, Γιώργος Ντάβαρης, Βησσαρίων Σφονδύλης, Γιώργος Φραγκούλης, Ιωάννης Γέρος, ΑΕ Πρέβεζας, ΑΕΚ Αρχαγγέλου, Αστέρας Ανθούσας, Φορτούνα Βαλανιδορράχης, ΑΕ Σαμψούντας, Αετός Αγιάς, ΑΟ Μύτικα, Αναγέννηση Αχερουσίας, ΑΟ Πλαγιάς, ΑΟ Φιλιππιάδας, Απόλλων Βουβοποτάμου, Απόλλων Πάργας, Εθνικός Φιλιππιάδας, Άρης Πρέβεζας, Ερμής Καναλίου, Ηρακλής Αγίου Γεωργίου, Δόξα Ωρωπού, Θύελλα Σινώπης, Κεραυνός Θεσπρωτικού, Νίκη Στεφάνης, Ένωση Πάργας, ΠΣ Φιλιππιάδα 2004, Αμβρακικός Βόνιτσας κ.α.

DSC_0254 DSC_0260 DSC_0261 DSC_0263 DSC_0264 DSC_0265 DSC_0266 DSC_0268

DSC_0270 DSC_0272 DSC_0273 DSC_0274 DSC_0275 DSC_0276 DSC_0279 DSC_0280
DSC_0282 DSC_0284 DSC_0286 DSC_0287 DSC_0289 DSC_0292
DSC_0293 DSC_0302
DSC_0305 DSC_0306 DSC_0309 DSC_0313 DSC_0315 DSC_0317 DSC_0321 DSC_0322 DSC_0324 DSC_0329 DSC_0331

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024