ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ – ΑΟ ΜΥΤΙΚΑΣ 4-1

Υπόθεση ενός ημιχρόνου ήταν η αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Οδυσσέα Νυδριού και τον Μύτικα, αφού ένα χατ-τρικ του Γαζή Σάββα, ήταν αρκετό για να χαρίσει τους τρεις έυκολους πόντους στην ομάδα του.

Με το καλημέρα στην αναμέτρηση ο Γαζής Σάββας έκανε το 1-0, για να έρθει ο Καρασσαβίδης στο 25΄ λεπτό να ισοφαρίσει προς στιγμήν, καθώς ο Γαζής Σάββας με άλλα δύο τέρματα που πέτυχε πριν το πρώτο 45΄ λεπτο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.
DSCN3267

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι που είχαν και κόντρα άνεμο που δυσκόλευε της προσπάθειές τους, σημείωσαν και άλλο ένα τέρμα στο 85΄ λεπτό, με τον Γαζή Ιωάννη αυτή τη φορά, να βάζει την υπογραφή του στην αναμέτρηση.

Οδυσσέας Νυδριού(Χ.Βάννας): Πέτκοφ, Κονιδάρης, Κυριακίδης(33΄ Κομινάτος), Κοντογιάννης, Ταξιαρχιώτης, Γαζής Ι., Χρυσοβιτσάνος(76΄ Βερύκιος), Μπελεγρίνος Αν., Μπελεγρίνος Φ.(Σταμούλης), Γαζής Σαβ.

ΑΟ Μύτικας: Ντίτσος, Νίτσας, Λέλοβας, Χρήστου, Ζαρκαντώνης, Μύτικας Σ., Γερασίμου, Μυφταράϊ, Μύτικας Γ., Καρασσαβίδης, Κατσάνος(63΄ Ριστάνης)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24