ΕΠΣ Π-Λ: Επιστροφή στο σπίτι του ο Σπυράκος

Στην ομάδα της καρδιάς του, την Αναγέννηση Άρτας, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, θα αγωνίζεται ο Περικλής Σπυράκος την φετινή περίοδο και ταυτόχρονα επιστρέφει και στο Αρτινό ποδόσφαιρο.

Ο γνωστός σε όλους “Πέρι”, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί το νέα κάλεσμα της αγαπημένης του Αναγέννησης, που φέτος υποβιβάστηκε από τη Γ΄ Εθνική και θα προσπαθήσει να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες, από το τοπικό της Άρτας.

Ταυτόχρονα, επιστρέφει και στο Αρτινό ποδόσφαιρο, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την ένωση Πρέβεζας και Λευκάδας, σε Βόνιτσα και ΑΕ Πρέβεζας, όπου πρόσφερε ωραίες στιγμές.

Ο 36χρονος βιρτουόζος της μπάλας, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Δόξα Ωρωπού, Αναγ. Άρτας, Πανηλειακός, Πρέβεζα, Τρίκαλα, Ατρόμητος, Ναύπακτος, Πανθρακικός, Χανιά, Σκουφάς Κομποτίου, Θρ. Λούρου, Αμβ. Βόνιτσας, ΑΕ Πρέβεζας

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24