ΜΠΕΚΑΣ: Πικραμένοι, αλλά και ευχαριστημένοι

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Τηλυκράτη, δήλωσε ο Άγγελος Μπέκας σε δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού, ενώ τόνισε ότι το μυαλό τους είναι πλέον στο ντέρμπυ του Σαββάτου με τον ΠΣ Πρέβεζας.

Νομίζω η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή. Παίξαμε με μια ομάδα που είναι στη Γ΄ Εθνική. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μου. Κρίθηκε με ένα γκολ στο 110΄. δεν αντιδράσαμε σωστά, ενώ θα μπορούσαμε νομίζω κάλιστα να είχαμε αντιδράσει σωστά. Αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Τέλος καλά όλα καλά. Βέβαια εμάς το μυαλό μας είναι το Σαββάτο στο ματς που έχουμε με τον ΠΣ Πρέβεζα. Εκεί να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε, να ηρεμήσουν τα παιδιά και να βγούμε και να παίξουμε το ματς το Σαββάτο. αυτό μας ενδιαφέρει πιο πολύ. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Φιλιππιάδας, στην διαιτησία. Όλα ήταν πάρα πολύ καλά. Η εικόνα όλων ήταν πάρα πολύ καλή.

Αν είναι πικραμένος με το τρόπο που ήρθε ήττα: Και πικραμένος είμαι και ευχαριστημένος είμαι γιατί τα παιδιά έδειξαν σε όλη την διάρκεια ότι το ματς το ήθελαν παίξανε ίσιοι προς ίσιοι και νομίζω αυτό μας ικανοποιεί όλους.

Αν θα επηρεάσει η παράταση την κούραση των παιχτών για το Σάββατο: Ενδεχομένως ναι, Θα δούμε το Σαββάτο αυτό.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24