Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Δόξα, ευχές για άνοδο στην Α1(photos)

Σε μια ωραία εκδήλωση στο εμπορικό κέντρο “the city” η ομάδα της Δόξας Λευκάδας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτας, παρουσία του Βουλευτή Λευκάδας, Θανάση Καββαδά και τιμώντας την παιδική ομάδα της που πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα στην κατηγορία της.

Την εκδήλωση της ομάδας προλόγησε ο Πρόεδρος της Δόξας, Σταύρο Κουκουμπρή ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν την ομάδα, από χορηγούς μέχρι φιλάθλους, ευχήθηκε η ομάδα του χρόνου να παίζει στην Α1.

Στη συνέχεια, βραβεύτηκε η παιδική ομάδα της Δόξας και ο προπονητής του κ. Κόγκας Δημήτρης, για την περυσινή επιτυχία του Παδικού με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και της συνέχειας των επιτυχιών που υπάρχουν στα τμήματα υποδομής.

Τέλος, στο βήμα ανέβηκε ο Βουλευτής Λευκάδας και πρώην Πρόεδρος της Δόξας, που έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή και υποστήριξε, πως από τη Δόξα μόνο να ζηλέψουν έχουν τα άλλα σωματεία και πως η άνοδος είναι ευφικτός στόχος και πιστεύει πολύ ότι η ομάδα του χρόνου θα είναι στην Α1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φλουριά τα κέρδισαν ο προπονητής της ομάδας, Φώτης Τακιανός και η φυσιοθεραπεύτρια, η Βιολλέτα.

doxa1 doxa2 doxa3 doxa4 doxa5 doxa6 doxa7 doxa8 doxa9 doxa10 doxa12 doxa14 doxa15 doxa16 doxa17 doxa18 doxa19 doxa20 doxa21

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024