Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Τηλυκράτη

Πραγματοποίηθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τηλυκράτη Λευκάδας, σε μια λαμπρή εκδήλωση που έγινε στο εμπορικό κέντρο “The city”, όπου τιμήθηκαν αθρώποι που υπηρέτησαν το ιστορικότερο σωματείο του νησιού μας αλλά και τον αθλητισμό της Λευκάδας γενικότερα.

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της ομάδας. Τριαντάφυλλος Βλάχος αφου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, υπογράμμισε τη σημασία του Τηλυκράτη για τη Λευκάδα και την απήχηση που έχει στον υπόλοιπο κόσμο, ενώ έκανε μια μικρή αναφορά στο έργο της διοίκησης από πέρυσι που ανέλαβαν μέχρι σήμερα. Τις δράσεις της, αλλά και τι ενέργειες έχουν γίνει στα τμήματα υποδομής, στην κοινωνία και στον αθλητισμό.

Τέλος, ευχήθηκε η επόμενη χρονιά να βρει τον Τηλυκράτη στη Γ΄ Εθνική, ενας στόχος που έχει τεθεί από το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς.

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκε και ο βουλευτής της Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς, όπως και ο δήμαρχος Λευκάδας, κ. Δρακονταειδής αλλά και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Σ. Πολίτης.

DSCN2800 DSCN2803 DSCN2817 DSCN2793 DSCN2799DSC_0046 DSC_0033 DSC_0040
DSC_0032 DSC_0030

DSC_0036 DSC_0027

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης