Οδυσσέας Νυδριού: Το τιμόνι στον Αλέξανδρο Βλασσόπουλο.

Ο Αλέξανδρος Βλασσόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του Οδυσσέα Νυδριού.

Οι δρόμοι του Αλέξανδρου Βλασσόπουλου με τον ΑΟ Καρυάς χώρισαν, αλλά ο δρόμος του στην  Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας συνεχίζεται.. Με μια νέα πρόκληση, καθώς ο 38χρονος προπονητής τα βρήκε με την διοίκηση του Οδυσσέα Νυδριού και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Αλέξανδρος Βλασσόπουλος μίλησε στο sportime24.gr για τη νέα σελίδα της καριέρας του, εξήγησε τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το «ναι» στην ομάδα και έκανε αναφορά στους στόχους του Οδυσσέα Νυδριού στη νέα σεζόν: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Οδυσσέα Νυδριού. Ο τρόπος που με προσέγγισαν ήταν πολύ επαγγελματικός και ζεστός και φυσικά δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είναι μια ομάδα οργανωμένη και φιλόδοξη και για εμένα είναι ένα νέο ξεκίνημα, έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά και για δημιουργία. Θα κάνω τα πάντα ώστε να βοηθήσω τον Οδυσσέα Νυδριού να πετύχει τους στόχους του και να παίξει καλό ποδόσφαιρο».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και