Παντζιαράς: “Ευχαριστώ όλους από καρδιάς”

Μετά από 2,5χρονια συνεργασίας δυστυχώς έφτασε η ώρα οι δρόμοι μας να χωρίσουν. Οικογενειακοί λόγοι είναι αυτοί που δεν μου επιτρέπουν τη συνέχιση αυτής της διαδρομής… Μιας διαδρομής που ξεκινήσατε πριν 4 χρονιά με απίστευτες δυσκολιες και καταφέρατε κόντρα στην λογική να γίνει ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ θέμα συζήτησης σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα !!

Είναι η στιγμή που όλες οι δυνάμεις πρέπει να σταθούν δίπλα στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!! Είμαι υπερήφανος που υπήρξα μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Θα ήθελα να αναφερθώ σε έναν έναν προσωπικά, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ για την Αγάπη -Εμπιστοσύνη-Εκτίμηση που μου δείξατε !!

Διοίκηση-ποδοσφαιριστές-συνεργάτες!!Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όμως θα ήθελα να στείλω στον απλό -αγνό Λευκαδίτη φίλαθλο για όλες αυτές τις υπεροχές στιγμές που περάσαμε αυτά τα χρονιά!!!Καλή Τύχη ΙΣΤΟΡΙΚΕ !!!

Με εκτίμηση Παντζιαράς Ανδρέας

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει