Τηλυκράτης: “Ανδρέα εις το επανιδείν”

Λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος του Ανδρέα Παντζιαρά, οι δρόμοι του με τον Τηλυκράτη, χωρίζουν μετά από δυόμιση χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.

Η ανακοίνωση του ΔΣ:

Σαν Δ.Σ. νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι όταν  πριν δυόμιση χρόνια επιλέξαμε τον Ανδρέα Παντζιαρά σαν νέο προπονητή του Τηλυκράτη μας και πώς να μην είμαστε άλλωστε όταν σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας κατέκτησε δυο Πρωταθλήματα (το ένα της Γ εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία της ) ένα Κύπελλο και μια άνοδο μέσα από την διαδικασία των μπαράζ.

<<Έδεσε >> αμέσως με την ομάδα και σε αμοιβαίο κλίμα εμπιστοσύνης και εκτίμησης προσπαθούσαμε μέσα από αντίξοες συνθήκες  να κτίσουμε και να μεγαλώσουμε την ομάδα μας κάθε μέρα . Με την λήξη της φετινής σαιζόν ανθρώπινα κατανοήσαμε πλήρως το οικογενειακό του πρόβλημα που δεν του επιτρέπει την παραμονή του στη Λευκάδα για την νέα αγωνιστική χρονιά .

Φίλε Ανδρέα θερμές ευχές για υγεία, οικογενειακή ευτυχία και ότι καλύτερο στην προπονητική σου σταδιοδρομία .

Εις το επανιδείν

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Τηλυκράτη

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει