Α2 Ανδρών: Ανακοίνωσε Λιακόπουλο ο Ιωνικός Νικαίας – (Ανακοίνωση-Δηλώσεις)

Με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Νίκο Λιακόπουλο ο Ιωνικός Νικαίας, με τον 35χρονο γκαρντ μετά από μα σεζόν στην Δόξα Λευκάδας να συνεργάζεται εκ νέου με τον Βαγγέλη Τσάπας, βρίσκοντας στη νέα του ομάδα συμπαίκτες που είχε από τον Φάρο Κερατσινίου.

Αναλυτικά:

«Ο Νίκος Λιακόπουλος αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού Νικαίας μετά την άνοδο της ομάδας μας στην Α2 κατηγορία. Ο 35χρονος γκαρντ με ύψος 1,91 θα αγωνίζεται στον Ιωνικό μας τα επόμενα χρόνια.
Ο Νίκος Λιακόπουλος μετά τη μακρά πορεία του τόσο σε ομάδες της Α1 κατηγορίας όσο και στην Α2 τα τελευταία χρόνια με πρωταγωνιστικό ρόλο, σε Φάρο Κερατσινίου με τον οποίο μάλιστα πέτυχε και δύο συνεχόμενες ανόδους και τη Δόξα Λευκάδας, θα φοράει τη φανέλα με το αστέρι ώστε να οδηγήσει τον Ιωνικό μας στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Νίκος Λιακόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Σπόρτινγκ τη σεζόν 2001-2002 για να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν(2002-2003) στο Μαρούσι και να επιστρέψει και πάλι στον Σπόρτινγκ το 2003-2004. Τη χρονιά 2004-2005 έπαιξε στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο για να γυρίσει στην Αθήνα τη σεζόν 2005-2006 για λογαριασμό του Ηλισιακού, το 2006-2007 για τη Δάφνη και το 2007-2008 για το Παγκράτι. Την επόμενη χρονιά(2008-2009) μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και έπαιξε στον Ηρακλή. Από το 2009 έως το 2011 αγωνίστηκε στον Ερμή Περάματος. Το 2011-2012 αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Κολοσσού Ρόδου και την επόμενη σεζόν(2012-2013) του Πανελευσινιακού. Για τα επόμενα δύο χρόνια έπαιξε στην Κηφισιά για να “μετακομίσει” τις σεζόν 2015-2017 στο Κερατσίνι και το Φάρο Κερατσινίου. Την περσινή σεζόν(2017-2018) ήταν στη Δόξα Λευκάδας.

Νίκο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας και ευχόμαστε όλοι μαζί να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.

“Με τ’αστέρι στην καρδιά μου συνεχίζω”».

Ο Νίκος Λιακόπουλος αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού για τη νέα σεζόν και στις πρώτες του δηλώσεις, δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός, ότι θα είναι κάτοικος Νίκαιας, βρίσκοντας ουκ ολίγους παίκτες γνώριμους στον ίδιο, με τους οποίους έχει ζήσει ιδιαίτερες στιγμές στο παρελθόν, φορώντας την φανέλα του Φάρου Κερατσινίου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αφενός γιατί έρχομαι σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ιωνικός Νικαίας και αφετέρου γιατί θα συναντηθώ με την “οικογένειά” μου. Είμαστε μία ομάδα παιδιών που έχουμε ζήσει πολλά μαζί τα τελευταία χρόνια και είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Έχουμε πανηγυρίσει δύο ανόδους με το Φάρο Κερατσινίου και θα κάνουμε τα πάντα ώστε στο τέλος της επόμενης σεζόν να φέρουμε τον Ιωνικό στην Α1 κατηγορία.

Η εικόνα του Πλάτωνα στη διάρκεια των εντός έδρας παιχνιδιών όπως επίσης και η στήριξη του κόσμου στους εκτός έδρας αγώνες, μας έκανε όλους να ζηλεύουμε.

Τώρα όμως που αποτελώ μέλος του Ιωνικού θα έχω την ευκαιρία να το ζήσω όλο αυτό και εγώ από κοντά. Σας υπόσχομαι ότι όλοι μαζί θα φέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει».

πηγή: www.basketa.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει