Γ΄ Εθνική| Μπαρά| Τηλυκράτης – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

Νικητής στο ντέρμπι της 3ης θέσης του 1ου ομίλου αναδείχθηκε ο Τηλυκράτης Λευκάδας επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου και «κλείδωσε» την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη. Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με αυτογκολ και “κράτησαν” μέχρι το φινάλε τη νίκη που έψαχνα διακαώς.

Οι “κυανέρυθροι” ξεκίνησαν πιο ορεξάτα και μόλις στο 12΄ λεπτό, ο Καββαδίας, έκανε το γέμισμα από αριστερά, ο Λαβίδας, προσπάθησε να διώξει, η μπάλα βρήκε το δοκάρι στην πλάτη του Σαββίδη και κατέλειξε στα δίχτυα μέσα σε πανηγυρισμούς. Στο υπόλοιπο μέρος του α΄ 45λεπτου, ο Τηλυκράτης ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο και είχε 2-3 καλές στιγμές, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Καραγκούνη.

Στην επανάληψη οι παίχτες του κ. Δημητρίου, πάταγαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 66’, μάλιστα, θα μπορούσε να γίνει το 1-1, όμως, μετά την παράλληλη σέντρα του Μουτεσίδη, ο Τσομαχασβίλι δεν μπόρεσε από κοντά να βρει τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 83’ λόγω αποβολής του Ρούμπου, ενώ ο κ. Παντζιαράς, με τις αλλαγές έδινε ανάσες στην ομάδα του για να κρατήσει το πολύτιμο αποτέλεσμα

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πουλημάς (Κέρκυρας), Σκορδίλης (Κέρκυρας), Τίκας Δ. (Θεσπρωτίας).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ(Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βασίλας, Καταγής Σπ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης (89′ Κτενάς), Φέτσης, Γραμματικόπουλος (65′ Γεωργάκης), Καταγής Γ. (90+ Παπακωνσταντής), Καββαδίας (73′ Μπαλογιάννης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Δημητρίου): Σαββίδης, Πολυζωίδης, Τσαούσης (88′ Κουτζαβασίλης), Λαβιδάς, Δέντσας, Τριανταφύλλου, Μουτεσίδης, Μεταλλίδης (65′ Λιάρας), Γαϊδαρτζής (10′ λ.τ. Ρούμπος), Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι (83′ Κουλτσιάκης).

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί