Γ΄ Εθνική: Με απουσίες το Παραλίμνιο στη Λευκάδα

Με πολλές απουσίες ο Απόλλων Παραλιμνίου στον αγώνα της Κυριακής (19/5) με τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Σα να μην έφτανε το αρνητικό αποτέλεσμα που άφησε τον Απόλλωνα Παραλιμνίου οριστικά εκτός νυμφώνος σε ό,τι αφορά την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Football League, ο εντός έδρας αγώνας με τον ΝΠΣ Βόλο προκάλεσε κι άλλες πληγές στη σερραϊκή ομάδα, η οποία είναι μεταβαίνει με πολλές απουσίες στη Λευκάδα για το ματς με τον Τηλυκράτη.

Ένα παιχνίδι, από το οποίο, εν πολλοίς μπορεί να κριθεί η κατάκτηση ή μη του μοναδικού στόχου που έχει απομείνει, δηλαδή η τρίτη θέση στην τελική κατάταξη. Συγκεκριμένα, εκτός του Στέφανου Γουναρίδη, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο και έχει υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς η κατάσταση του τραυματισμού του, εκτός πλάνων του τεχνικού Παύλου Δημητρίου έχει μείνει και ο Κώστας Μερεσιώτης, ο οποίος χτύπησε στο κάτω μέρος της γάμπας, όπως και ο τιμωρημένος Τάκας.

Παράλληλα, πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο αντιμετωπίζει και ο Ματέια Τάντιτς, η συμμετοχή του οποίου είναι αμφίβολη.

liganews.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24