Γ΄ Εθνική| Τηλυκράτης – Ηρακλής 0-2

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 0-2, γνώρισε ο Τηλυκράτης στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου, από τον Ηρακλή με δύο γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο πεντάλεπτο του παιχνιδιού.

Οι σκόρερ για την ομάδα του “γηραιού”, ήταν ο Παναγιωτούδης με ωραίο σουτ, που ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων στο 86΄λεπτό και ο καλύτερος του αγώνα ο Τάι, με προσωπική ενέργεια στο 88΄ λεπτό, σφράγισε τη νίκη των “μπλε”.

Ακολουθεί δύσκολη συνέχεια για τους “κυανέρυθρους”, με τρία εκτός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από την Τετάρτη στην Καβάλα, απέναντι στο Παραλίμνιο.

Νευρικό το πρώτο 20λεπτο και για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να ξεκινούν καλύτερα, χωρίς ωστόσο να έχουν τις φάσεις μπροστά από τα καρέ του Βοσνιάδη. Στην αντίπερα όχθη, ο “γηραιός” ανέλαβαν πρωτοβουλίες μετά την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, είχαν δύο καλές στιγμές με τον Παναγιωτούδη στο 34΄ και τον Πτηνόπουλο στο 37΄.

Στην πρώτο τέταρτο της επανάληψης ο Παναγιωτόπουλος απεσώβησε 2 φορές τον κίνδυνο μπροστά από την εστία του Καραγκούνη, στο 55 και στο 62. Ενώ, ο Τηλυκράτης ανάμεσα από αυτές τις δύο στιγμές, θα μπορούσε να έχει σημειώσει τέρμα σε τετ α τετ του Πετράκου, που έσωσε ο Καραγκούνης.

Στο 66΄ ο Περιστέρης γύρισε παράλληλα, την μπάλα, χωρίς όμως αποτέλεσμα μπροστά από την εστία του Ηρακλή. Ενώ, ο Τάι στο 74΄ σέρβιρε στο Ρόβα, που έκανε κακή κεφαλιά στη μεγαλύτερη στιγμή του παιχνιδιού.

Το τελευταίο πεντάλεπτο, ήταν αυτό που έκρινε τα πάντα, καθώς ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ται, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Οι αμυντικοί δεν κάνουν καλό διώξιμο και ο Παναγιωτούδης που υποδέχθηκε την μπάλα “έγραψε” με ωραίο σουτ το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από 350 και πλέον Ηρακληδείς που ταξίδεψαν στη Λευκάδα.

Σα να μην έφτανε αυτό, στην αμέσως επόμενη φάση ο Τάι με προσωπική ενέργεια και ένα όμορφο σουτ, σφράγισε τη νίκη του “γηραιού” στη Λευκάδα και έτσι η ομάδα του κ. Μπαξεβάνου μπήκε με το δεξί στους αγώνες μπαράζ.

Τηλυκράτης: Καραγκούνης, Καταγής, Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος, Κτένας(82΄ Καταγής Γ.), Γραμματικόπουλος, Περιστέρης(71΄ Μπαλογιάννης), Γκίκα(87΄ Καββαδίας) Καλογέρης, Φέτσης

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι (87΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος (74΄ Αμαραντίδης), Πτηνόπουλος (74΄ Ντε Σμεντ), Ρόβας

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24