Γιώργος Γραμματικόπουλος στον Prisma 91,6: “Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από έναν ποδοσφαιριστή να παίζει στα μπαράζ ανόδου” -Θα ήθελα να μείνω στον Τηλυκράτη-

Για την  φετινή προσπάθεια του Τηλυκράτη και το ενδεχόμενο ανόδου του στην Β εθνική κατηγορία, μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας,  Γιώργος Γραμματικόπουλος, η παρουσία του οποίου είχε καταλυτική σημασία, στην φετινή αγωνιστική προσπάθεια.

“Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή και μία ομάδα, να αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στα μπαράζ καθώς όλη η Ελλάδα συζητά για αυτό το πράγμα. Ο Τηλυκράτης βγήκε πρωταθλητής στον όμιλό του, ήταν ένας στόχος που είχαμε βάλει από το περασμένο καλοκαίρι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία.”

Ο Γιώργος Γραμματικόπουλος ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος με την επιλογή του να έρθεις στον Τηλυκράτη, είναι η πρώτη φορά που στην καριέρα του παίρνει πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική.

Σχολιάζοντας την αγάπη του κόσμου, είπε ότι την εισπράττουν σε καθημερινή βάση οι ποδοσφαιριστές, ωστόσο για μία τόσο μεγάλη πόλη όπως είναι η Λευκάδα, η στήριξη του κόσμου θα μπορούσε να είναι ακόμα περισσότερη.

Ο ίδιος μάλιστα κάλεσε τους φιλάθλους του Τηλυκράτη σε έναν αγώνα γιορτή όπως χαρακτηριστικά είπε με μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής, αυτή την Κυριακή στις 5 το απόγευμα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει