Νίκη Λευκάδας: Εντός έδρας με Παναθλητικό (22/4-14:00)

Τον Παναθλητικό Συκεών φιλοξενούν οι Γυναίκες της Νίκης Λευκάδας, στον τελευταίο – όπως όλα δείχνουν – εντός έδρας αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 14:00 την Κυριακή 22/4 και γίνεται στο πλαίσιο της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Μετά την 20ήμερη διακοπή λόγω του Πάσχα και της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Νεανίδων, η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει το θετικό σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων μέσα στην έδρα της απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και να διεκδικήσει όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία της κατηγορίας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ