Γραμματικόπουλος & Παναγιωτόπουλος μιλούν για τα μπαράζ

Αμέσως μόλις έγινε η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου στην Β Εθνική κατηγορία με τον Τηλυκράτη να παίζει το πρώτο του παιχνίδι εντός έδρας με τον ιστορικό Ηρακλή το lefkadapress συνάντησε δύο από τους πρωταγωνιστές της ομάδας μας . Τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο και τον Γιώργο Γραμματικόπουλο. Η ερώτηση προφανής. Πως βλέπουν τα μπαράζ:

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος 

“Τα μπαράζ είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για ένα ποδοσφαιριστή. Αγωνίζεται για βγει πρωταθλήτρια η ομάδα του.  Για εμάς ο Τηλυκράτης Λευκάδας . Παίζουμε πρώτη αγωνιστική με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, μια ιστορική ομάδα που και αυτή έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο. Εύχομαι ο κόσμος να είναι δίπλα μας και να  μας βοηθήσει ώστε να δώσουμε τη μάχη μας για την  Β Εθνική.” Στην ερώτησή μας για το αν πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει η ομάδα  και να γράψει ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε: “Για να είμαστε παίχτες του Τηλυκράτη νοιώθουμε έτοιμοι γι αυτό. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να βγει η ομάδα στην Β Εθνική και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πιο ιστορική στιγμή της ομάδας μας.”

Γιώργος Γραμματικόπουλος

Κατ αρχήν είμαστε ευχαριστημένοι που συμμετέχουμε στη διαδικασία των μπαράζ και είμαστε μεταξύ των πρωταθλητών της Γ Εθνικής. Σίγουρα υπάρχουν ομάδες οι οποίες είναι ιστορικές και δυνατές. Γνωρίζουμε όμως και εμείς πολύ καλά την ιστορία της δικής μας ομάδας και γι αυτήν θα αγωνιστούμε. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί δεν έχει να κάνει τόσο με τις δυνατότητες κάθε ομάδας αλλά πόσο το θέλεις και αν είσαι τυχερός και έτοιμος. Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα και  όλοι δουλεύουμε ώστε να καταφέρει ο Τηλυκράτης να φτάσει σε αυτόν τον άθλο της Β Εθνικής. Σίγουρα θα υπάρχουν παιχνίδια πρόκλησης και γιορτής στο γήπεδο της Λευκάδας . Από εκεί και πέρα κοιτάμε και εμείς σαν ποδοσφαιριστές να το ευχαριστηθούμε. Πιστεύω ότι θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και θα μας στηρίξει μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ