Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Άτυχο” χαρακτήρισε τον Τηλυκράτη ο προπονητής του Ανδρέας Παντζιαράς που μίλησε στο lefkadaweb.gr για το απότελεσμα της κλήρωσης των αγώνων μπαράζ ανόδου. Στο άκουσμα του πρώτου αγώνα στην Λευκάδα με αντίπαλο τον Ηρακλή, ο έμπειρος προπονητής σημείωσε: “Το θετικό είναι ότι το πρώτο ματς είναι εντός έδρας με μία ομάδα που το όνομά της δίνει ξεχωριστή αίγλη στην διαδικασία. Σίγουρα παίζουμε με ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, αυτό όμως δεν μας στερεί τις πιθανότητες που έχουμε για να παλέψουμε το παιχνίδι. Σε κάθε ματς αυτού του μίνι πρωταθλήματος θα μπαίνουμε για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας. Εκεί ελπίζω το πρόσημο να είναι θετικό”.

Για το γεγονός ότι μετά το ματς με τον Ηρακλή θα ακολουθήσουν τρία εκτός έδρας παιχνίδια τόνισε: “Κάποιες ομάδες ευνοούνται από την κλήρωση, κάποιες δεν είναι και τόσο τυχερές. Εμείς σταθήκαμε άτυχοι σε αυτό το κομμάτι, αφού θα αναγκαστούμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να δώσουμε τρία εκτός έδρας ματς έχοντας μάλιστα να κάνουμε και μακρινά ταξίδια. Από εκεί και πέρα και παρά τα προβλήματα που τυχόν προκύψουν, εμείς δεν θα αφήσουμε κανένα ματς στην τύχη του, θα τα μελετήσουμε όλα και θα δουλέψουμε για το καθένα χωριστά”.

Η μη εύρεση ομάδας για την διεξαγωγή φιλικού ματς την προσεχή Κυριακή σχολιάστηκε από τον προπονητή του Τηλυκράτη ως εξής:

Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε ομάδα, αναζητήσαμε αντίπαλο από κοντινή απόσταση αλλά δεν βρήκαμε. Αυτό δεν μας πτοεί όμως, δουλεύουμε σε υψηλούς ρυθμούς στις προπονήσεις και είμαι σίγουρος ότι δεν θα μας επηρεάσει τίποτα”.