Γ΄ Εθνική: “Κανονικά η συμμετοχή του Ηρακλή”

O πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, Νίκος Βαφειάδης μίλησε στο «Metropolis 95.5», τονίζοντας ότι η περίπτωση του «Ημίθεου» δεν εμπίπτει στις επίμαχες διατάξεις του άρθρου 2 του Παραρτήματος του ΚΑΠ.

Αναλυτικά:
«Ο Ηρακλής συμμετείχε κανονικά στη Football League. Μέσα στα χίλια λάθη που έκανε, ο Παπαθανασάκης δήλωσε την ομάδα στη Football League, πλήρωσε και τα παράβολα, έχουμε τα καταθετήρια στην κατοχή μας, και λόγω της γνωστής πανελληνίως οικονομικής αδυναμίας του, ο Ηρακλής αποχώρησε από τη Β’ Εθνική. Αυτό το πιστοποιούν και τα πρόστιμα που δέχθηκε ο Ηρακλής για τη μη κάθοδο στο Κύπελλο Ελλάδας. Οπότε ο Ηρακλής συμμετείχε στη Β’ Εθνική, όμως, λόγω της οικονομικής αδυναμίας έπεσε στη Γ’ Εθνική. Δεν είναι ότι δεν δήλωσε συμμετοχή στη Football League. Δήλωσε κανονικά συμμετοχή στη Football League, όμως, επειδή ο Παπαθανασάκης δεν μπόρεσε να βγάλει οικονομική και ασφαλιστική ενημερότητα, δήλωσε αδυναμία και η ομάδα υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική».

Στην εκπομπή μίλησε και ο πρόεδρος του Άρη Παλαιοχωρίου, Χρήστος Παπαγεωργίου, κάνοντας λόγο για ερώτηση-υπόμνημα στην ΕΠΟ:

Διαβάστε τι δήλωσε:

«Δεν κινούμαστε δικαστικά. Έχουμε κάνει ερώτηση-υπόμνημα στην ΕΠΟ, αν έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στα μπαράζ και να διεκδικήσει την άνοδό του στη Football League. Νομικά γνωρίζαμε ότι ίσως δεν έχει δικαίωμα. Απλά κάνουμε μια ερώτηση ως σύλλογος ώστε, επειδή τέλειωσε η περίοδος, αν δεν έχει δικαίωμα ο Ηρακλής να πάρει μέρος στα μπαράζ, να το γνωρίζουμε ώστε να κρατήσουμε την ομάδα σε εγρήγορση. Εγώ από αυτά που γνωρίζω, βάσει ΚΑΠ δεν έχει δικαίωμα να ανέβει στη Football League. Γι’ αυτό κάναμε και το υπόμνημα, για να μας απαντήσει η ΕΠΟ. Δεν έχουμε κάποια αντιδικία με τον Ηρακλή Θέλουμε απλά να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο. Αν είναι όπως τα λέει ο κ. Βαφειάδης, και αποδειχθεί και από την ΕΠΟ, δεν έχουμε πρόβλημα και να ευχηθούμε στον Ηρακλή καλή επιτυχία στα μπαράζ!».

Πηγή: metrosport.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί