Ερμής Καναλίου – Οδυσσέας Νυδριού 2-0

Πήρε το τρίποντο ο Ερμής Καναλίου κόντρα στον Οδυσσέα Νυδριού για την 26η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας όπου διεξήχθη σήμερα Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καναλίου με τελικό σκορ 2-0.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο αγωνιστικό χώρο αλλά με τον Ερμή να παίρνει ένα γρήγορο προβάδισμα με τον Παπαδόπουλο στο 7΄του αγώνα κάνοντας το 1-0. Ο Οδυσσέας απάντησε στο 9΄με τον Αργυρό αλλά με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και να μην του κάνει το χατίρι. Στο 29΄ οι γηπεδούχοι είχαν πάλι μια καλή ευκαιρία μετά από πάσα του Βασιλείου αλλά με τον τερματοφύλακα να κρατάει το σκορ σε 1-0 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό με τις δυο ομάδες να παλεύουν μέσα από δυνατά φάουλ και γερές κόντρες αλλά με τον Βασιλείου να διαμορφώνει το 2-0 όπου ήταν και το σκορ του αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ

ΒΟΗΘΟΙ: NΤΟΜΑΡΗΣ Α. – ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ Ε

ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ (ΠΕΠΟΝΗΣ): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, MANE, ΔΑΡΔΑΣ, ΤΣΟΚΑΣ, ΓΚΙΟΚΑ, ΡΙΣΤΑΝΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΘΕΜΕΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΚΡΙΤΣΙΜΑΣ, ΚΟΚΙΟΣ, ΜΟΥΚΑΝΟΣ.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ (ΒΑΝΝΑΣ): ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ, ΘΕΙΑΚΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ, ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΑΡΤΑΝΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΓΑΖΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΟΨΙΔΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΒΑΝΝΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ.

www.gosports.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί